Sevda-123 Gamzedefnem yaaa😞 şuan benimde ümidim kırıldı. Yeni çay içtim bi iki saat bekliyimde yapiyim canım
Gamzedefnem Sevda-123 gebelik testinde yaptım çıkmadı canım demek benim tekrar yumurtlamayı ve değerlendiremedik
Sevda-123 Gamzedefnem canım hayırlısı olsun ya denek ki bu ovulasyona çok güvenmemek lazım gebelik için😞 birde kuzum bugün silikleştiyse demekki çatlama oldu bugünü değerlendir valla benimkide yumurtlama ise bende değerlendirmedim😂
Gamzedefnem Sevda-123 bu akşam degerlendircem ovulasyonu ilk yumurtlama ve çatlama olduktan sonra bırakmamak lazımmis bence ikinci yumurtlamada olabiliyormuş canım demek en azından onunda değerlendirme daha yüksek gebe kalma ihtimali
Sevda-123 Gamzedefnem kuzum benim bugün de aynı çıktı🥺 aynı koyulukta iki çizgi de. 3 gündür yumurtluyor olabilir miyim ya
Yehsen-27 Sevda-123 canım şişkinliğin varsa hamişsinn çünkü bendede öyle oldu yumurtlamadan sonra hem şişlik karında hemde göğüste hasasiyet🥰🥰
Sevda-123 Yehsen-27 var canım kaç gündür davul gibi karnım afedersin kabızlıkta var. 3 gündür ovulasyon testi pik 🥺 ya en fazla kaç gün sürerki yumurtlama ben ilk defa bu ay iki kez gördüm 17-18 temmuzda.
MrsAvangers Yehsen-27 benim de vardı bu belirtiler .2 gündür ovülasyon testi ile bakıyordum koyu çıkıyordu .Bugün sabahki idrarla erken testini yaptım hiç çizgi yok .Bat 5 .6 gün kaldı.Acele mi ediyorum acaba .Yoksa ümidimi keseyim mi 😞
Yehsen-27 Sevda-123 canım seninki yumurtlama değildir bende senin gibi oldum yumurtlamamdan 2 gün sonra karnım aşırı şişti kabızlık bendede olduu🥰
Sevda-123 Gamzedefnem Yehsen-27 Mtzkuzum Hiram_ bnutrk Merveclnk EmineDefneGokce  kızlar hamileyimmmmm