Mtzkuzum Zynp_3 adetim geçince dedim bi deneyeyim kopkoyu çıktı hemen gebelik testi yaptım oda kopkoyu çıkınca kan verdim 2600 larda çıkmıştı
bnutrk Sevda-123 bende 5+4 haftalık hamileyim😊Adet günümde ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. Peşine hemen gebelik testi yaptım pozitif çıktı. O gün kan verdim Beta değerim 153 çıktı. Bence bir gebelik testi yapmalısın😊
Sevda-123 Gamzedefnem Yehsen-27 Mtzkuzum Hiram_ bnutrk Merveclnk EmineDefneGokce  kızlar hamileyimmmmm
Hiram_ Sevda-123 yumurtlama günlerimiz aynıymış, bende bat ı bekliyorum canım☺️ Ovulasyon testi evde vardı ama bilemedim denerim bende
Mtzkuzum Sevda-123 benim adetim geçmişti kopkoyu çıktı hemen gebelik testi yaptım ertesi gün de sağlık ocağına kan verdim ben sabırsızım öyle hergün bu testi yapıp bekleyemedim 🙈
Sevda-123 Gamzedefnem canım inşallah diyelim 🌺 gebelik testini ne zaman yapacaksın. Senin ovulasyon testin benimki gibi mi
Sevda-123 Merveclnk  pazartesileri kadar sabah akşm yaparım artık😂😂😂 kendime eziyeti seviyorum 😂 kuzum sende aynı durumu yaşadın ya valla kusura bakma böyle darlıyormuşum gibi hissediyorum ama😞 bunu da iki saat sıvı almadan yaptım
Merveclnk Sevda-123 bence gebesin ben olsam çoktan yapmıştım gebelik testi gitsene Bi eczaneye ben dayanamazdm valla 😊
Sevda-123 Merveclnk ah kuzum bende öyleydim ama işteeeeee😂 dur bakalım pazartesi belli olur ben o zamana kadar yapayım silikleşirse zaten yok demektir demi
Merveclnk Sevda-123 siliklesirse çatlama olmuş demektir kuzum. Ama bence gebesin öyle hissediyorum ben idrari damlattiktan ne kadar sonra koyulasiyor?
Sevda-123 Merveclnk inşallah hislerin doğru çıkar😍 canım hemen beliriyor 2-3 dakika içinde de böyle oluyor
Sevda-123 Merveclnk ahahaha ay çok tatlısınız😍😂 bak şimdi t çizgisi daha koyu olmuş😍😂