bebissannesi Kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk nezaman hissettiniz 17.haftaya gircem çok heyecanlıyım nasıl oluyor hareketi bilmiyorum da 😅😍
Yarenn92 bebissannesi bende 17 haftalığım arada sesleniyorum ama hiç tık yok bekliyorum bakalım nezaman belli edecek kendini küçük hanım 😀
yigitinannesiiiii bebissannesi ben o haftadayken elimi koyduğumda içimde hareket ettiğini hissediyordum su dalgası gibi 🥰🥰 sonra 18. Haftada pıt pıt tekmeler atmaya başlamıştı❤️
misslavinia1 bebissannesi ben tam 16 haftada hissettim böyle sanki pıt pıt dirseğiyle ayağıyla vuruyor gibi oluyor😊
Papatya000 bebissannesi valla şekerşm tekil ve ilk gebeliklerde 18. Haftadan itibaren başlıyormuş benim ikizdi 21de hissettim ama kişiden kişiye değişiyor. Ben klozete oturunca pırpır ediyordu 😅 dene
bebissannesi yigitinannesiiiii bazen bi tarafımda sertlik oluyor bebekdir diye düşünüyorum acaba doğrumu 😊
yigitinannesiiiii bebissannesi bebek canım 🥰🥰böyle yumruk gibi sertlik değilmi? benim 15.16. Haftan başlamıştı o sanki top gibi oluyordu içimde bende anlam veremiyordum bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca o olduğunu anladım 🥰🥰
bebissannesi yigitinannesiiiii evet canım hareket hissetmiyorum ama bazen sertlik baya belli oluyor yani çok sevindim 🥰
misslavinia1 bebissannesi herkesin bünyesi farkli internette okumustum zayif olanlar daha erken hissediyormus bende zayıfım Sende yakında hissedersin merak etme cikolata falan ye bol su iç uzan biraz dinlen hissedersin Ben oyle hissetmistim😍
bebissannesi misslavinia1 çikolata yiyorum çok ey yapıyorum ama birazcık kilolu olabilirim ondandır belki 🤭
Adacan Ben ilkinde 14de hissediyorum bunda bende 17yim daha hissedemedim ya oysa çok özledim hareket hissetmesini 😁
Hnfaskr bebissannesi ilk oğlumda sanki karnimda balık var gibiydi öyle hissediyordum hareketlerini smdi 14 haftalık hamileyim henüz bı kıpırdama yok :))