Mysaa Selma03 doktoruna sor canım bebek saglıklı bi sorun yok derse yaparsın birde neyle gideceğine bağlı biraz
CananDuru Selma03 kaç saat mesela. Ben izmirden muğlayq gidip geldim 3 saat 4,5 saat kadar bu sıcakta gerçekten perişan oldum ayaklarım uyuştu mide bulantısı falan sizi bilemem ama
_ozlmm Selma03 ben 8 saatlik bir yolculuk yapmıştım 25. Haftam da ama önce doktoruma sordum oda bir sıkıntı yok yapabilirsin demişti
babysmommmm Selma03 ben 22 haftalıkken 8 saat kendi arabamizla yolculuk yaptım 2 saatte bir yarım saat dinlenip yürüyüş yapınca çok da güzel geçti yolculuk . 2 saatten fazla oturunca kasıklarım ağrıyordu çünkü . Öncesinde de doktora sormuştum bu şekilde önermişti ☺️
Mysaa Selma03 eğer sorun görmezse kendi arabanlada gidiyorsan ayaklarını yuksekte tut birde atıstırmalıklar al yanına + su 2 saatte birde enaz mola ver yuruyus yap birşey olmaz allahın izniyle ben 29 ken gittim 32 de geri döndüm doktor bi sorun yok deyince 😊😊
Vicibici Selma03 23 ve 24.haftamda yaptım biri 6 saatlik diğeri 8 saatlik bir yolculuktu ama kendi aracımızdı. Arka koltukla 2-3tane yastıkla uzanarak gidip geldim bi sağ tarafa devrildim bi sol tarafa😂 herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama sen yine de doktorunla görüş🙏🏻
Antepgelini Selma03 canım ben 7 aylıkken kendi arabamızla 8 saatlik yolculuk yaptım. Önce doktoruma sordum 2 saatte bir dinlenip yürürsen olur demişti. Öyle de yaptım hamdolsun bir sıkıntım olmadı. Sadece yolculuk sonunda biraz el ayak şişmesi oldu 😊
CananDuru Selma03 ayyy bilemedim vallahi baya varmış perişan olanilme ihtimalin çok yüksek ayakların şişme garantili uyuşmada olur tansyonun düşenilir çıkabilir çok sık mola ihtiyacın olabilir bunlar ihtimaller hamile olmasan hiçbirşey olmaz sa bünye kaldırmıyor ben 3,5 saatte mahvoldum ne yalan söyleyeyim
Merveyaz Selma03 30. Haftamda covid karantinam bittiği gün 8 saatlik yolculuğa çıktım, 2 saatte bir dinlenmeli🤣 Eğer hamileliğinde bir sıkıntı yoksa neden gidemeyesin haftan yolculuğa çok uygun
Brckk Ben 7+4 gebeyim 2 hafta sonra uçakla seyahat etmeyi düşünüyorum haftaya cuma doktora gidicm onada sorucam, ilk 3 ay yolculuk sorun olur mu, yapan var mı?
hmmc Riskli gebelik varsa izin vermezler. Bende öyle oldu gideceğim yer 3 saatlik araba yolculuğu ile izin vermedi doktorum kanaman başlar, hayati tehlikeniz olur diye .