Mavi39 ben veys hocanın hastası değildim Suat beyin hastasıydım doğumun haftasonu olduğu için nöbetçi kimse o giriyor doğuma yani 9 ay bir doktorda muayene olmanın hiçbir anlamı yok. hastaneye gittik eşim işteydi kaynım götürdü normalde bizim o hastanede indirimimiz var ben 6 cm açıklıkla hastaneye gittim aşağıda kaydımı yaparken kaynım indirim olduğunu söylüyor hastanede haftasonu indirim geçerli değil diyor (böyle saçmalık nasıl olur onu söylemiyorum bile doğumum başladığında haftaiçi doğsun diye bebeğimi tutmam gerekiyor galiba) eşimle telefonda bunun görüşmesini yaparken ben yukarda ebeye bebek geldi diye bağırıyorum kaydın henüz yapılmadı deyip gelip bana bakmıyor bile sanki kaçacakmışım gibi bebeğin geldiğini hissettim ve bağırdım geldi nst odasında doğum salonuna geçecezmdedi ben bebek gelmiş gidemem dedim tuttu bacaklarımı kapattı ve bebek geri gitti doktor beyde misafir gibi gelip bakma tenzüllünde bile bulunmadı normal doğum yaptım odaya geldim bebeği yarım saat sonra getirdiler bizim 10 defa istememiz sonucu üşümüş cihaz altında dediler ısınsın öyle normal doğum yapmışsanız bilirsiniz bebek aileye verilir annenin dikişi eşi derken daha sonra getirilir kızımı emzirmek için bi aldım alnı yüzü hep kan kusmuş gözleri iki ay boyunca kan çanağı gözünün beyazı yoktu neden çünkü bebek doğdu ve o bacağımı kapatarak geri gitmesini sağladı o an oksijensizlikten kızım hasar bile görebilirdi ölenilirdi benzeri çok şikayet ettim ama hastane tabi asla ebesini kötülemedi ve binbir bahane uydurdu kontrole başka hastaneye götürüp tutanak tuttum. Yani o hastaneye ayak basmak istemiyorum yakınımız da 2 ay önce çok daha kötüsünü yaşadı asla önermiyorum uzun oldu ama insanlar benim yaşadığımı yaşamasın diye söyledim internette şikayet sayfasına girin ne şikayetler var görürsünüz. Beş kuruş etmiyor insan canının kıymeti para kadar değil bebek karnımda kaçacakmışım gibi yatışım yapılmadan doğumumu gerçekleştirmiyor dosyam gelmeyene kadar.