gizemrdpl Kızlar 33.hafta olduk bebeğim artık doğum pozisyonunu aldığı icin sırtı ve ensesi dönük o yüzden yüzünü göremiyoruz. Ama daha önce gittiğimiz haftalarda da hiç göstermedi tatlı da yesem nafile benım gibi bu durumdan müzdarip olan annelerimi beklerim🙃🙃🙃
533460 gizemrdpl aynı durum bizde de vardi bide plasenta ve kordonlar kuzumun yuzune dogruymus ufak ufak gösterdi ama bu gördüğümüz net pozlar hiç olmadı bizde hep eli de yuzunde tatlımin 37+4 uz haftaya belki gelir dedi doktor bekliyoruz dunyanin en güzel kavusmasina cok cok az kaldi😍
toffeenut gizemrdpl benimki de asla yüzünü göstermedi. Renkli de eliyle yüzünü kapatmıştı, sonrasında da hep böyleydi😁 bebe bir doğdu burnu gömük, hep aynı pozisyondaydı eliyle burnuna bastırıyordu😂 ki biz en çok burnunu merak ediyorduk😂
linsmea gizemrdpl 37+6 yız canım 34. Haftada sadece bir kere yan profil verir gibi oldu. Sonra yüzünü kapattı. Maalesef göstermedikten sonra göstermiyor. Doğunca göreceğiz artık 😂
SinemUnalOzturk Benim de öyle 30. Haftaya kadar hep her gittiğimde arkası dönüktü 30. Haftada gördüm oda plesanta önde olduğu için bulanıklıktı 🙂 e artık az kaldı kavuşmaya görürüz Allah’ın izniyle 🥰🧿
toffeenut findiklibadem basık işte hani dik değildi. Burun ucunuza bastırınca zencilerin burnu gibi burun delikleri yana esner ya öyleydi. Ben doğduğundan beri burun ucunu hafif hafif masaj yapar gibi kaldırıyorum bence faydası oldu.
Kardelencimen gizemrdpl bizimkiside 16. Haftadan beri doğum pozisyonunda ve sırtı dönük detaylıdada diğer kontrollerdede kendini göstermiyor küçük hanim sağlıklı olsunda yeter🙏🧿
_ozlmm gizemrdpl bende öyle ya göremedim hiç 28.haftadayız sadece 19. Haftada detaylı da yanda gösterdi yüzünü daha yok ya eli yüzünde ya da kafası hep arkaya dönük ☺️
Htc58 gizemrdpl bnde aynı durumdayım yarın sezeryanım var inşallah görecez bakalım sadece 12.haftada yüzü var bşka hiç olamadı
Verasmommm gizemrdpl valla biz 12 haftadan beri bifiil başka hiçbir yerini görmeden sadece yüzünü gördük doktora hocam güzel bir pozisyon bulursanız fotosunu çekeyim diyorum tam suratında bırakıyorlar en son artık dedi ki suratını gösteriyor ama artık sığmıyor ultrasona annesi :D
Gamze464 gizemrdpl bu benim bebeğim iki üç tane yüzünün görüntüsü var ama ya kordonu gelmiş ya eli gelmiş yüzünün yarısı falan belli çoğu gittiğimizde yüzünün görüntüsünü alamıyorum dedi doktor hep yandan gördük yani son haftalarda her gitmemize elini yüzüne kapatmaya başladı o şekilde göremedik pazartesi doğacak o zaman göreceğiz 😅🥹