benguuusk nazliaras_0621 32de gittimde 2420 kilo boy 45 cm boyu Şuan 33 haftalığız haftaya gidicem gidicem doktora
Busakdagg 30+5 de 1926 gramdı boyunu da sordum ama eşim o ara başka bişey sormuştu doktora arada kaynadı 🫠
Dilarey Mlkysf ben de bugün kontrole gittim. 31+3 teyiz 1880 gram. Bana da sanki az mı acaba falan oldum doktor normal dedi. Normal doğum istiyorum aslinda zaten şişko olması da iyi degil
nazliaras_0621 Mlkysf banada öyle geldi benimde 32+2 ye göre az ama doktor haftaya uyumlu dedi bu haftadan snra alır dedi insallah bol bol alirlar kiloyu
nazliaras_0621 Mlkysf bide bizim plasentada yaşlanma var oglumdada vardı bu durum oda etkiliyor kilo alımını ama çok şükür hatasıyla uyumlu dedi 😍
Mlkysf Dilarey haftasiyla uyumlu ama ana yüreği işte tombik olmasın ama gene iyi olsun istiyor işte insan😀
nazliaras_0621 Dilarey tabiki fazla kilolu olmasın 3 3 buçuk olsun tamam allahin izniyle ile sağlıkla dogsunlar
Zuhal1108 nazliaras_0621 33+3 haftalık perşembe günü gittim 2 kilo 40 cm haftasıyla gayet orantılı iyi dedi doktor ☺
benguuusk Esrakky sağlıklı besleniyorum genelde birşey yaptım yok eşim boylu poslu bende öyleyim doktor o yüzden dıyor