Derya-mihra İkinci kızım geliyor hala ismi yok 😂 İlk kızımın ismi Mihra uysa güzel olur uymasa da olur fikirlerinize açığım kızlarrr
Seymaben Derya-mihra uyumlu istiyorsan mihre olabilir gunes ve sevgi anlamina geliyor🤭 onun disinda kizimin adi arya 😘
umyahsen Derya-mihra benmde kıza benzettiler nasip olursa inşaallah Gökçen koyucaz 🤗 Leyla da güzel isim🤗 Ahsen Ela bunlarda güzel bence
mavininhertonuu Deva, Nil, İpek, Leyla, Meva hoşuma giden isimlerden bizimde kız bizde isim bulamadık yani ben Deva olsun isterim ama eşim istemez ondan bulamadık sayıyorum😂
Derya-mihra mavininhertonuu ben Leyla ismi çok seviyorum ama benim de eşim istemiyor bul diyorum bulamıyor da 🤦🏻♀️
mavininhertonuu Derya-mihra Bizimde şuan tek ortak beğendiğimiz isim Leyla, o Ayda olsun istedi beğenmiş bende onu beğenmedim, tek isim olsun dediği için düşüneceğiz doğana kadar 🤭 Leylaya da çevreden çok laf geldi ama gram umrumda değil eşimle ben beğendikten sonra kimsenin yorumu ilgilendirmiyor beni
mavininhertonuu Derya-mihra Boşver hiç duyma bana gelmiş biri diyoki Leyla koyma Leyla gibi gezer sonra. Ne alaka ya dedim anlamıyla alakası bile yok dediğinin o halk arasında söylenmiş yayılmış birşey, anlamı kötü olur da hadi taşımasın dersin ama insanları ağzı torba değilkiii büzelim🤷🏻♀️😅
cgnduru mavininhertonuu benimde ismim Leyla, onlar bizi kıskanıyor ondan. Benim ismim Leyla olmasa kızıma koyardim şahsen seviyorum ismimi 😀
mavininhertonuu cgnduru Birde saçma bir yerden karşı çıkmaları yok mu deli oluyorum 😂 adınızla yaşayın🌸 alınacaklar olabilir ama malesef lila mila yeni nesil isimleri hiç sevmiyorum o yüzden Leyla İpek falan aşırı hoşuma gidiyor 😅 ne çok eski ne çok yeni isimler çocuklara daha çok yakışıyor bence
cgnduru mavininhertonuu aynen bende öyle düşünüyorum. Bende kızıma defne ismini koydum halası beğendi bende ipek koymayı planliyordum.. daha 2. İsim eklemedim ama ikisini bir bile koyabilirim sadece uyumu pek yok 😀 suanlik oyuncak bebek aldık, bebeğin ismini ipek koydum 😀
tontonhanim Bende kızımın adını Mihra koyucam kızınızin huyları nasıl 🥰 Mira Miray Meyra Mihrinaz Aylis Eliz Esila 🥰
mavininhertonuu cgnduru Hahaha kıyamam 😂 defne de çok güzel, bitek şu konuda kararsızım naif isim koyarsam kırılgan mı olur onu düşünüyorum sadece 🤦🏻♀️
cgnduru mavininhertonuu yok öyle düşünme bence bende seviyorum öyle isimleri. İnci mine gibi isimleride naif buluyorum ❤