Saglikguzellik Arkadaşlar Ocak ayında 19. Haftada bebeğimi kaybetmiştim. Kalbi durdu. Büyük haftalarda düşük yaşayıp sonrasında hamile kalanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldılar acaba, yazabilir mi?
180720 Saglikguzellik haftam büyük değildi ama bende bi düşük yaşadım Ocak ayında. Mayosta da hamile kaldım. Üstte kalsın bende merak ettim
kendincebirii Saglikguzellik ben şubat ayında 16haftalık bebeğimi kaybetmiştim kanamam vs yoktu ilaçlarla düşük yaptırdılar haziran ayında hamile olduğumu öğrendim perinatolojiye göndermiştim bebeğin kordonu boynuna dolanmış yani doktor sizlik bi sorun yok tamamen bebek yapmış dedi inşallah sağlıkla kucağıma alırım karnımda ki miniği💞
gbdl2023 Saglikguzellik Ocak ayında 16+4 haftalık bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden haziranda hamile kaldım daha önce kalabilir miydim bilmiyorum ama prolaktin yüksek olduğu icin ilac kullandıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim tam 6ayin sonunda çok şükür 🙏🏻 İnsAllah sağlıcakla kucağıma alabilirim 🙏🏻🙏🏻 İnsAllah size de nasip olur 🙏🏻
Saglikguzellik kendincebirii ben sebebini de öğrenemedim. Korona olmuştum belki ondandı. Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla büyüsün ☺️
Saglikguzellik gbdl2023 Allah razı olsun inşallah. gbdl2023 Allah razı olsun inşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin hamileliğinizi, sağlıkla büyütün. Prolaktin adetn 3. Günü mü bakılıyor?
gbdl2023 Saglikguzellik evet ilk kanı 3.gün verdim diğerlerini normal zamanda hep 50 lerde çıkıyordu ilaçla düşüyor malesef