Deletedmom52620 EmineDefneGokce ama bence detaylıda kesin sonuç bize de haber ver bakalım 😂 ben hala erkek diyorum 😂😂
Deletedmom52620 EmineDefneGokce yaz bakalım etiketle 😂 inşallah sağsağlim alırsın bebeğini kucağına 😍
EmineDefneGokce Deletedmom52620 canım cinsiyet için yaz demiştin bugün gittim değişmedi hala kız. Ben sormadan hemen söyledi doktor bacakları açıktı zaten 🥰 15 hafta tam
elifuslu1002 EmineDefneGokce hayırlısı bakalım ama ben yine erkek diye düşünüyorum gidince mutlaka yaz bana
EmineDefneGokce elifuslu1002 canım selam mutlaka yaz demiştin bugün yine gittim 12 de kız demişti malum. 15 oldum hala aynı değişmedi . Bebeğin bacakları zaten apaçık ortadaydı ben sormadan söyledi doktor 🥰
elifuslu1002 EmineDefneGokce ya çok düşüncelisin teşekkürler yazdığın için genelde yazcam diyip dönüş yapmıyor kimse çok mutlu oldum senin adına Allah’m güzel bir kızı almayı nasip etsin sana
Deletedmom52620 EmineDefneGokce yaaa sağlıcakla gelsin tutmadı gene yaaa 😂 beceremiyorum bu işi zirve de bırakacağım 😂
Deletedmom52620 EmineDefneGokce neyse sağlıklı olsunlarda 🥰 inşallah gerisi önemli değil ☺️ Kızda bizim oğlan da bizim 🥰