Pijamaskeliler EmineDefneGokce daha önce 3 tane kayıp yaşadım kalpleri durdu onları da özele giderdim sonra bu hastane keşfettim tüp bebek bölümune gittm rahmim dar çıktı asiri derece de darmış film cekildi bebeğin yatacağı yer yokmuş meğer se büyümesi için genişletildi birde kurtajlar mahvetmiş ne var ne yok temizlendi bu diğerleri hep 7 8 9 haftada durdu ilk kez bu ilerliyor yarın da kontrol var ıns yine iyi çıkar 🤲🏻
EmineDefneGokce Pijamaskeliler ay kıyamam ya bende taha beye ameliyat olmuştum tüplerden :( allahım bize bi daha yaşatmasın sağlıkla evladımızı kucağımıza alalım
Fatosozy Pijamaskeliler cok üzüldüm 😔benimde 3 kaybim var şimdi 12+3 Insallah sağlıkla kucağımiza alırız 🙏🧚♀️
Pijamaskeliler EmineDefneGokce taha beyide biliyorum cok iyi oda bu bezmialem doktorları iyi ki var cidden çok güzel hastane yemin ederim o kadar özellere gittim onlar kadar alakali olan olmadı amin kuzu amin 🤲🏻🥰🌸
Fatosozy EmineDefneGokce ay görmedim 😔hme2@EmineDefne n bakayi EmineDefneGokce ayyy görmedim 😔hemen bakayım 🥰tesekkur ederim
Pijamaskeliler Fatosozy inşallah kuzum gcen hafta ilk kez büyümüş olunca bi rahatladim ama smdi yarın yine tedirginlik oluo kontrol günleri annelik endişe korku bir o kadar güzel omur boyu uzerine titricez🥰🤲🏻
Fatosozy Ah o endişeler ah 12 ağustos perinatalog randevum var sabırsızlanıyorum yine fetal dna sonuçları nin çıkmasına 3 5 gun kaldı bu ay cok stresli bakalim hayırlısı ile bebislerimizi alalım kucagimiza 🧚♀️🥰❤
Pijamaskeliler Fatosozy bugün de güzel çıktı çok şükür burun kemiği ense kalıngi vs çok iyi dedi gayet sağlıklı diye kanda verdim cinsiyete de yüzde 80 erkek dedi bu doktor nasil tuhaf nasil değişik şeyler valla hayal gbi hale ileri haftaları düşündükçe heyecanlanıyorum 😍