Sumeyyeabdi Kızlar hala bir fikir yok esimi aradım ne yaparsan yap diyor sorun orda ne yapacagimi bilmiyorum sizler neler yapacaksın 🥰
aslansmommm Sumeyyeabdi bıktım yemek derdinden ne yapacağımı düşünmek beni inanılmaz sinir ediyor yarama bastın resmen 🤣
Tatlisannedilekk Sumeyyeabdi mercimek çorbası, hünkar beğendi, ıslak kurabiye yaptım yoğurt karpuz falan da koyarım yeter çok şükür
Sumeyyeabdi aslansmommm saat 3 hala yemek yok ortada klima acik uzanıyorum öyle esimde bir fikir vermedi 😂
aslansmommm Sumeyyeabdi heh aynı ben klimayı açtım yatıyorum çünkü sabah biraz egzersiz yaptım ve yoruldum belki bu yemek yapmama engel olabilir neden olmasın 😁 arıyim bakalım bende bi fikir verir belki 🤭
Sumeyyeabdi Gulsurmeli elinize sağlık canim poğaça istediydi hamur yoğurmaya üşendim tatlınızda hazır 🥰
Sumeyyeabdi aslansmommm genelde ne yaparsan yap diyorlar ama bir şansını dene canim😃 esine sorarak galiba yesil fasulye yaoacagim ben manava cikmak gerek bu durumda 🥵
enesayazmoom Sumeyyeabdi bulgur pilavı sebzeli yanına kavurma ve patates püresi yapicam yanına kaşık salata
Mrv135 Sumeyyeabdi Valla aklıma doğru düzgün bir şey gelmiyor kabakla bir şeyler yapıcam. Yanına da tarhana çorbası yaparım.
Sumeyyeabdi Gulsurmeli iste hamilelikte hiçbirşey yaoasaim gelmiyor canim istesede birde oğlum var 4 yaşında canim
aslansmommm Sumeyyeabdi yok mu evde başka bişey yap bu sıcakta nasıl çıkacaksın 🫠🫠 ay gerçi nerde oturuyosunuz bilmiyorum buralar pek sıcak izmirdeyim ben 🥵