2melekannesiiit Kızlar saglikocagindaki hemşire ikiz e benzetti doktorum bu konuda bişi demedi ne zm ikiz olduğunu ogrendiniz ya da ikizlern 5 haftalık kese boyu ne kadar di
Nisayktlpp 2melekannesiiit kese boyutumu tam nilmiyorum ama 5. Haftada iki kese gözüktü alelen çift yumurta ikizi dedi doktorum
2melekannesiiit Yagmurrr98 4+3 de gittm o zmn sadece kese gördü bu hafta 5+6 da gittm 10 güne kalp atışına gel dedi bişi söylemedi
2melekannesiiit Yagmurrr98 evet de merak ettm çevremde hamile olan kuzenkermn keseleri 5+6 da falan 1.31-33 arası hep benimki 1.58
2melekannesiiit Nisayktlpp bakalım ikiz bebekleri kendimi bildm bileli hayranım olsa çok hoşuma gider 🙈🙊
Nisayktlpp 2melekannesiiit bende öyleydim ama öğrendikten sonra bi korku aarıyor yetwbilecek miyim acaba diyr😂
2melekannesiiit Nisayktlpp ya benim ailem sürekli yanımda kızımda da o şekilde uykusuz kaldiysam hemen geldi baktı uyudum derken öyle bir zorluk yaşamıyorum açıkçası bende onun rahatlığı çok fazla😊
Nisayktlpp 2melekannesiiit ayy maşallah çok şanslısın canımm İnşallah gönlüne göre sağlıkla ikiz bebeğin olur diyeyim :))) beta değerlerinin takipte misin benim 1 günde 2 katından fazla artıyordu
2melekannesiiit Nisayktlpp hayır ilki. Sadece gebelik için istenmişti 1 hafta önce kese belli belirsiz demişti bu hafta 1.58 di
Nisayktlpp 2melekannesiiit beta artış değerlerinde takipte kal canım odaha hızlı yükseliyorsa ihtimal daha yüksekmiş