Rabia9905 Merhaba ben gebeliğimin çok başındayım ilk gebeliğimde boş gebelik den dolayı kürtaj oldum şuan 7 haftalık hamileyim 4 gündür miğde bulantılarım baş dönmem çok arttı yemek yiyemiyorum ne yapmalıyım sizce normalmi yoksa bi doktora gidiyimmi
_ozlmm Rabia9905 ilk üç ay normal bulantılar falan bende bir şey yiyemiyordum bulantı hapı kullanmıştım o rahatlatmıştı çok uzun sürmedi genelde tuzlu şeyler çok yedim mideme iyi geliyordu tuzlu kraker falan eğer doktoruna söylersen bulantı hapı verebilir oda sana iyi gelir ☺️
Esrauysal Rabia9905 valla kuzum benimde olduda çok olmadı migde bulantı kusma vesaire devam ediyor aşırı kötüysen doktoruna git söyle bi hap falan verir
2melekannesiiit Rabia9905 6 haftlik hamileym bende aynı oyleym ve 4 kilo vermism simdiden ilk kızımda da 7 kilo vermiştim
Esrauysal Rabia9905 zor bir hamilelik anlaşılan sen doktoruna git hemen hap versin onu kullan, tuzlu kraker leblebi tüket migden bulandiginda o yatıştırır seni
Yagmurrr98 Rabia9905 Normal hepimiz yaşıyoruz doktorun yapabileceği bişey yok en fazla serum takartirir gerek görürse oda
Elibo Rabia9905 sormak istediğiniz bişi yiyemıyorum bebege bişi olurmuysa henuz yedıklerınızden değil sizden beslenıyor hiç bişi olmaz ama doktorunuza söyleyın prilam yaZdırın siz rahatlarsınız