La_Liberte öncelikle hafif ve tek elle kapanıp açılabilir olması beni kazandı zaten😂 bu portbebelerde bebek büyüyüp oturacak hale geldiği zaman rüzgarlığı taktığımız fermuar kısmı bacaklarını keser diye öyle olsun istemiyordum ama diğerleri de 180 derece yatmıyordu içim ısınmıyordu. Limada portbebe yok kesecek şekilde, 180e de epey yakın yatıyor. Üst tentesi tamamen kapanabiliyor. Bebeğe bakmak için penceresi var, arkada uzatıp havalandırabileceğin fermuarlı kısmı var. Sonra ben arabalarda takıp çıkarmaya çok zorlanıyordum bunun sistemi farklı ve daha basit takıp çıkarması rahat, üstünde yatak olan takılıyken kapanıyo yine de küçücük oluyor zaten onsuz çok daha küçük kalıyor. Önündeki bebeğin tutunduğu kulbu çok rahat açılıp kapanıyor. Ayak kısmı iyice içe kadar bükülebiliyor. Sepeti rahat olsun diye açık istiyordum ama toz girer diye de kapalı olsun istiyordum bu açık ama tek taraflı açık toza açık değil direkt😅 puseti kraft amore, uyum sağlayacak şekilde aparatı var yanında(takma kısmı farklı demiştim ya o yüzden) rüzgarlığı da var. Kalitesi zaten kraft kalitesi kumaşı olsun demirleri olsun. Pusette de güneş koruması varmış galiba tentesinin. Tente ile tutamacı ayrı hareket edebiliyor. Portbebe olan şey 5 nokta kilit,puset 3 nokta kilit var. Pusette ayrıca baş koruması var. Çıkarıp takarak çift yönlü kullanılıyo ve çok hafif olduğu için çok rahat ama puseti biraz ağır sadece o da şimdi hamileyken ağır geliyor ilerde nasıl olur bilmem 😅 şimdilik bu kadarı aklıma geldi sizin aradığınız bi özellik varsa yazın benim aklıma şimdi gelmemiştir ama alırken dikkat etmişimdir belki söylerim