Busssx Kubraklc2 36 da 3300 çıktı benim oğlum ama 38 de sezeryan olacağım için çok vaktimiz yok bizim ☺️
Mysaa Kubraklc2 o haftada 2700 demişti dün gittim 36+3 ken kilo almamış dedi bakalım bende bi tık daha dikkat ediyorum yediklerime 2 hafta var doğuma 😀
Kubraklc2 Normalde hep 1 hafta onden gidiyor diyolardi bu seferde 1 hafta geriden dedi biri biride haftasiyla uyumlu dedi kafam karisti cidden ne triplere girdim bir bilsen 🤣 çok takıntı yapmayim diyorum ama yinde iste insan takiyor
Busssx Kubraklc2 Evet başından beri şüşkoo gidiyoruz😅 birkaç gündür aşırı ishal halindeydim inşallah oğlumu etkilemiyordur 😔
Si-bel Kubraklc2 32 haftalikken gitmiştim 1900 dedi bahalim 34 haftalikken gideceğim kaç kilo oluruz bilmiyorum .
19092021 SutlacimiYedimmiBen küveze girmiş miydi bide sancınız var mıydı o haftada benim 35+2 sancım çıktı nst de
SutlacimiYedimmiBen 19092021 hayr kuveze girmemisti şükür sancim yoktu ama doğumdan 10 gun once nst de kasılmaların cikmisti doktor suyun gelrse sancin olursa yada kanamam olursa gel demişti sadece
Princessmom Kubraklc2 35+2 de gitmiştm 2855 çkmıştı. 37+4de yani yarın gidecegm bakalm kaç kilo oldu acaba merak ediyorum
19092021 SutlacimiYedimmiBen benim sancım 80 civarı oldu ama doktorum bana yürüyüş yap perine masajına başla dedi demek ki gelse sorun olmayacağını düşündüğü için öyle söyledi diyorum kendi kendime kaç kilo doğmuştu bu arada sizinki