Sevimlianne_adayi Bu ay ben ilişkilerim düzensiz idi yaz dolayısı ile eşim pek yoktu ilişki oldu geldiği sürece 33-36 gün içinde regl oluyorum 33 üncü gün olmadım 36 ıncı gün bugün bugün de olmadım ama test negatif ben gibi olan oldu mu ?
Blossom00 Sevimlianne_adayi Düzensiz olmuş ilşki eğer döllenme olduysa ne zaman olduğu belli değil canım Belki geç döllenme olmuştur bekleyip bidaha test yap bence
Kleopatra- Sevimlianne_adayi Düzensizse biraz daha bekle öyle test yap bende öyle yapmıştım zorla bekledim ve silik bile çıkmadan iki çizgi olmuştu
Sevimlianne_adayi Blossom00 evet düzensiz bir de hiç takip etmedim uygulamaları bilerek silmiştim eşim de yok diye geldiğinde oldu günü hiç belli değil ama olsaydı erken gebelikte çıkardı diye tahmin ettim
Sevimlianne_adayi Ela344 olmadı kaset test tekrarlayıp bugün bi gidip kan veririm çünkü eşim tekrar gidicek o gidince imkanım olmaz
Blossom00 Sevimlianne_adayi Valla geç döllenme olunca testlerde geç çıkıyor canım malesef beklemek gerekiyor
Kleopatra- karpuzz reglim 5 6 gün geçmişti belim çok ağrıyordu falan hamilemiyim diye düşündüm. İki haftaya yakın süre daha bekledim test yaptım hemen testi almıştım en iyisinden bekletmiştim yine de sizde öyle yapın
karpuzz Kleopatra- benimde 7 gün gecikti 5 gün olduğunda yaptım test negatif gördüm ama bidaha yapmadım test bu ay bende yumurtlama takip etmedim o yüzden bilmiyorım belirti olarak bazen sol kasık ağrım oluyor bide bugün fark ettim ayıptır söylemesi kabızlık yaşıyorum 3 gündür lavabo çıkmadığımı fark ettim