_ozlmm -MinikveAnnesi- eski telefonum huawei p30 du çok memnundum kamerası falan harika çekiyordu şuan ıphone se 2020 kullanıyorum kamerasından yine memnunun ☺️İkisini de önerebilirim ☺️
segah06 -MinikveAnnesi- infinix hot play 10 2400 tl faturaya yansıyor. 6 amper pili var yani 3 gün gidiyor. Kamerası şahane bir bakın derim
Afraaaa -MinikveAnnesi- bende bu aralar telefon arayışı içindeyim geçen gün mi bayisine gittim mi 11 t gerçekten mükemmel bı telefon kamerasına zaten diyecek laf yok şiddetle oneririm
-MinikveAnnesi- _ozlmm benimde önceki telefonum huawei p20 lite dı huaweinin kameraları iyi gibi Iphone zaten tek geçer bir de ucuz olsa 😂
-MinikveAnnesi- Afraaaa bu markanın telefonları cok öneriliyor bizde esimle ikimize bakıyoruz telefon bu markadan alacak gibiyiz
Elatalay -MinikveAnnesi- i phone tabi iyi ama surumu bitince çöp o yuzden degistm telefonu sadece kameraya odsklandim hangisi iyiyse onu aldm.samsung note 20 ultra
Ela344 -MinikveAnnesi- ben iPhone 13 pro max kullanıyorum tavsiye ederim eşimde 12 pro max kullanıyor onun da kamerası çok iyi ☺️
nilsmomy -MinikveAnnesi- ben iphone 11 kullanıyorum çok memnunum aşırı fotoğraf çekilmiyorum ama çekildiğimde de kalitesi vs harika bence 🤌🏻