tazecikannee Kızlar tüp bebekte transfer sonrası kaçıncı günde hissetmeye başladınız ve kaç gün sonra gebelik testi yaptınız
_ipek_Ayaz_ tazecikannee Benim 4. Gün Bel ağrım oldu 8. günü kahverengi leke geldi test yaptım silik çıktı Diğer gün tekrar yaptım net çıktı
zamaneannesi80 tazecikannee transferden iki gün sonra belim ağrımaya başladı başka bişey de hissetmedim.. test günümde test yaptım öncesinde yapıp kendimi strese sokmak istemedim 😊
Hadya Selam canım,benim 21 haziranda transferim yapildi transferden 7 gun sonra kaset test yaptim silik cizgi cikti 9.gunde de kanda cikti boylece hamile oldugum anlasildi.Ama hamilelik belirtisi yasamadim pek.
tazecikannee Kızlar benim dün transfer oldu bugün birinci günüm aşırı halsizim sırtım kırılmış ve göğüslerde dolgunluk var anlayamadım siz de de böle miydi
_ipek_Ayaz_ tazecikannee Yok Canım ilk günden hissedilmez herkestede belirti olacak diye birşey de yok Göğüslerde dolgunluk ağrı bende yumurta geliştirici iğneleri kullandığım günden başlamıştı zaten o yüzden hiç ona bağlamadım 4.gun de bel ağrım oldu bir gün sonra bel ağrım da kesildi Rabbim en hayırlısından nasip etsin size ve isteyen herkese 🤲