Vicky Gizem260 Bulasik makinesinin tabletini sicak su da eritiyorum, biraz da arap sabunu koyuyorum. Sonra temiz su ile üzerinden geçiyorum. Koltuk yikama da ki calisan biri önermişti. 1-2 senedir öyle siliyorum canim bir sorun yasamadim.
aynenkezoaynen Gizem260 bulaşık makinesi tableti her derde deva😂 mutfak dolaplarımı da onula silerim pırıl pırıl olur
scentburcu61 Gizem260 bende arap sabunu sıcak su ile bulaşık tabletiyle siliyorum fakat doğumum yaklaşıyor bu hafta yıkatmayı düşünüyorum açık renk olduğu için haliyle evde de çocuk olunca kirleniyor ve gösteriyor..
Armess_loya Gizem260 yok hayır, kuzum duru suyla bir kezde üstünden havalu bezle geçince mis gibi oluyor iz falan anlık kurudukça sorun olmuyor yani…
scentburcu61 Gizem260 çocuğun yoksa yavrum sirkeli suyla da durulayabilirsiniz güzel parlatıyor bende hep siliyordum su dökülünce bile leke tutuyor ☺️
Esrauysal Gizem260 benimde kadife kumaşları Arap sabunu, yeni bişey aldım finsh kosla çok güzel hemen çıkarıyor herşeyı kokusuda çok iyi
berceste5155 Gizem260 benim koltuklarımın rengi koyu olduğu için deterjan lekesi kalır korkusuyla duru suyla siliyorum
Esku Gizem260 benim koltuklarda kadife gibi kumaşı el izi felan çok belli ediyor. Bende silvanın koltuk silme aparatı vardı onunla siliyorum fermasinin çok amaçlısını kullanıyorum silvayla hiçde bişey olmuyor