Meral96 evet canım abimin öyle olmuştu.. tedaviyle falanda olmazmış acaba, gerçi sıfır bilmem ne diyenlerede inanmıyorum. Şuan ülkenin yarısı bu durumda hastaneler tiklim tiklim vallahi, hepside çocuk olmamasi yüzünden. Benimde 1 sene 3 ay sonra oldu, doktora gittim defalarca olmamıştı kendi kendine olmuş. Şuan 33 haftalık şükür Rabbım olmayan herkese nasip etsin ❤ hemde sen buna çok takılma ALLAH istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok, benim bir tanıdık var 12 sene sonra hamile kaldı olmaz çocuğun, olma ihtimali sıfır, yok senin kemiklerinde sorun var kambur kalirsin hamile kalırsan felç kalirsin bilmem ne neler neler dediler. Şuan oda hamile 2 gün sonra doğuma var ilk tüp bebek tedavisinde oldu.. nasibi bu zamanmış demekki ama doktorlarda tuhaf hemen kötü kötü şeyler diyorlar.. eşimin kuzenide öyle, sperm sayısı 0 olmaz demişler ankaraya gitti tüp bebek için ameliyat oldu suan kızı 3 yaşında. Diğer toplanan spermler tutmadi kalanlarda öldüğü için daha yapamıyorlar.. ama imkansız dedikleri hep oldu umutsuz olma