kuzeymomss anne96 inşallah yetişir 😂 makinada yıkadıklarımı asacak vakit zor buluyorum bazen kurutmada kurutuyorum 😂
anne96 kuzeymomss tek basıma olmıcam hep bırlıkte yıkafız galıba aslında annem oyle yapmalıyız dedı annemın fıkrı 😂
Kebelekim Nus_12 normal deterjanla yıkadım tatlım bide sararma olanlar vardı beklediği için onları da vanishle yıkadım hiçbirşeyde olmadı yani çok takılmamak gerekiyor bence , kırışma olmadığı için ütü bile yapmadım dolabına asıp yerleştirdim 😂🤗
Elatalay Nus_12 ben hacısakir sabununu rendeledim suya koyup beklettm eridi yine su ekledim oldu sivi deterjan 🤣
Nus_12 goktugunannesii dışarda kuruyorlar ütuleyincede bişey kalmaz güzelce sararm tulbente zibinlari tozlanmasin diye de
Merve201119 Nus_12 hayır yıkamadim 2 yaşından sonra bizim deterjanla ayrı yıkamaya başladım alerjik cocuk değildi oğlum ama iki yaşına kadar uni baby kullandım yumuşatıcı hic kullanmadim
Nus_12 Merve201119 aynen yumuşatıcı satiliyo bebek icjn de yumuşatıcı neticede kalıyor elbisede nasıl satıyorlar anlamiyorum
Dilaraortacc1 Deletedmom52620 en büyük korkum o ya ben ağır alerji hastasıyım doktor bana bile deterjandir parfumdur vs yasakladı umarım bebeğime geçmez
Deletedmom52620 Dilaraortacc1 inşallah bende de birşey yoktu kızım alerjik bir gün duvara yaslanmış sırtını kaşıyor bir açtık egzama gibi tüm sırtı olmuş aceleyle hastaneye götürdük doktor dedi siz bu kadar üstüne düşün herşeyi yapın böyle alerjik olur ne yerse yesin alerjik bir çocuk herşeyden de sakındık ben emzirirken yemedim etmedim şuan abur cubur yiyor ertesi güne hooopp heryeri sinek ıssırğı gibi çocuk bu görüyor vermiyoruz saklıyoruz ama deterjanları değiştirdim ettim yAni elimden gelen ne varsa yapıyorum ama ekmek yese bile aynı
Minibaby35 Nus_12 ben green clean çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı kullandım. İçeriği gayet temiz. Siveno var ona da çok iyi diyorlar. Deterjan almak istemezseniz sabun rendesi ile de yıkayabilirsiniz ama ütü mutlaka şart
Dilaraortacc1 Deletedmom52620 çok zor ya prensese çok geçmiş olsun haklısın gerçekten ne kadar dikkat edersen et önüne geçilmiyor bazı seylerin
Deletedmom52620 Dilaraortacc1 sağol canım inşallah geçer gider aynen öyle bazen sen ne kadar irdelesen o kadar çok oluyor rahat olacaksın tek öğrendiğim bu rahat olacaksın