Derya-38 AyseKA ilk bebeğin ise 15.hafta falan ayırt edersin bence yani ben o haftalarda anlamıştım bebeğin hareket ettiğini
Derya-38 Asyabuse amin allah yardımcımız olsun benim ilk çocuğum 1 buçuk yaşında erken diyordum 2.si işin ama nasip sağlıcakla gelsin kuzularımız zaman öyle hızlı öyle çabuk geçiyor ki sen bile nasıl büyüttüğüne şaşırıyorsun
Kbraydin Bakmadığım zamam diskoda Baktığım zaman uyku modu Baba seslenince zaten çıt yok Ama sabah yiyecek ister gibi tepiniyor kargalarla uyanıyorum🤣
mucize_bebekk Busenurrr97 Ay dışarıdan görmeyi geçtim ben daha kendim hissetmiyorum merakla bekliyorum acaba ne zaman hissedicem diye 🤦♀️
Kara77 Busenurrr97 müthiş bi mutluluk henüz dışarıdan gözükmesede hissedebiliyorum elimi karnıma koyunca. Hatta geçen gün eşim karnımı severken hareket etti o da hissetti yüzünde ki tebessüm mutluluk paha biçilemez dedikleri şey bu olsa gerek. Sağlıcakla kavuşmamız dileğiyle 🌼
Mervd Kara77 Kesinlikle benimde eşimle beraber hissettiğinizde oda çok mutlu oldu bundan daha özel ve güzel bir duygu yok
Krnn1 Mercimek48 bende 27 haftadayım bir ara baya yukarı vurdu şaşırdım. Ne ara yukarılara çıktı sıpa🥰
sule0162 Busenurrr97 19 haftalık iken hissetmiştim karnımda bılık bılık birşey vardı ilk önce gaz sanmıştım ama cocugummuşş😂😂
Mervd Busenurrr97 İlk hidsettiğimde endişelendim sonrasında mutlu oldum çok değişik ve bambaşka bir his Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🙏
Fatoss94 Busenurrr97 15. Hafta hissetim 16. Haftada video çekiyordum . Bukadar erken başlaması beni korkutuyor hareketli olacak sanırım . Sağlıklı olsunda 🙏🏻🤣 Annem beni hiç hissetmemiş çok tembelmişim😅 babaya çekti sanırım