Benimennembirmelek Busenurrr97 bende 23 haftalığım hareket ediyo ama dışardan gözükmüyor ne zmn gözükür acaba hareketlerini hissetmek harika bı his geçende hastaydım yemek yiyememistim çok açtım 4-5 defa tekme attı 😍ayy o kadar güzel bı his ilk hareketlerini de 16. Haftamda hissetmiştim 🥰
Patricia Kızlar ne zaman hissetmeye başldınız? Biz daha çok küçüğüz 12+3 ama ikili taramada kesenin içinde durmak bilmedi sürekli zıplıyordu bizim oğluş. Acaba ne zaman hissetmeye başlarım? Sanırım hareketli olucak benimki🙈
Gookceeeee Busenurrr97 20.haftamda hissettim bende kıpırdamalar var kızımız olacak çok geç hissettim korkuyordum artık bir sıkıntı var diye çok şükür hislerim başladı
M_glsm Mavidunyamm ayni benim ogluşum gibi🤨😣 hep kipir kipir ama babasi gelince duruyo kameraya cekmek istiyorum ama yok yine duruyo😂
Semihagedik59 Çok güzel bir duygu tatifsiz 18 . 19 .haftada biraz biraz hissediyirdum ama 24 .haftalarda bariz hissediliyor Rabbım herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 🐣🤲🤲🤲
Shylaa 23 haftalık benim kızım da ara ara hareket ediyor her zaman değil çoğu zaman uyuyor galiba tam anlamıyla ne zaman olacak bilmiyorum ☺️🥰
Eliffyucee Busenurrr97 ilk hareketinde dönüp kalmıştım n’oluyo diye şimdi dışardan gözüküyor karnımı ısırasım geliyo
1fatime_2003 Aminenin_annesi sağlıkla gelsin insallah diyolar erkek çocuk haraket az eder onun cun sordum
Esmacbnoglu Busenurrr97 çok mutlu ve tuhaf bi histi ilk başta tam anlıyamıyodun ama şimdi tam hissediyorum ve her hareketinde mutlu oluyorum ☺️
Nusya317 Busenurrr97 ilk hissimde oturuo ağladım valla korktum 36 haftalıgım daha bir iki aydır dışardan görüyorum bebişi
Yarrentasann Busenurrr97 36 haftalık benim minik prensesim haraketlerini her hissetmemde diyorum ki bu minicik şey karnmda annesini bu kadar mutlu ediyorsa kucağımda neler hissettiricek çok az kaldı kavuşmamıza 🙏💖💖
Ftmbtu Busenurrr97 gece 2 de uzanırken ilk tekmelerini hissettim o heyecnla eşimi hemen uyandırdım 😃 oda hissedince karsılıklı duygulanıp aglamıstık sabaha kdar uyuyamamıstık 🥰😃😃
Canpolattt Busenurrr97 bizde bugun 22+2 olduk simdiye kadar çok hareketliydi kizim disardan gorunuyordu ama 2 gündür hic hissedemiyorum hareketsiz gibi çok korkuyorum kizima bisey olur diye normal midir acaba bilen var mi 😔
Meltemms Busenurrr97 çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin ilk hissettiğimde çok şaşkın ve tuhaf olmuştum çok hoşuma gitmişti sürekli video cekiyorum ve eşime atıyorum işteyken 😍
Mikayla Gozde5 haftaya hıssetmeye baslarsınız bende ilk zamanlar korktum herkes hıssediyormusun diye soruyordu 17. Haftada okadar hızlı başladı ki şimdi 21 hafta yerinde durmuyor 😂