Busenurrr97 22+3 haftalık ikizlerime hamileyim hareketleri disardan görünüyor artık eşime video çekip attım o işteyim hareketi yakaladığımda çok hareketli minnaklarjm siz neler hissettiniz ilk harekette
_ozlmm Busenurrr97 ya çok güzel bir his bende dışarıdan hareketleri görünce hemen video çekiyorum 😂 yüzüm de anında gülümse oluşuyor 😂
Mavidunyamm Busenurrr97 kız benimki de içerde tepiniyor halay çekiyor telefonu elime alıp videoya basınca hemen duruyo 🤣 sen çok sanslisin
izobellaaa-_- Busenurrr97 benim de ilk ve aşırı güzel bi his bir an önce görmek istiyorum bende atıyorum eşime videosunu çekip eşimle aramdaki bağ olduğu için artı heyecan oluyor aramızda 🥰
Aminenin_annesi Busenurrr97 nasıl yakaliyosunuz hareketlerini hayret ediyorum😀 34 haftalik hamileyim bir türlü yakalaamıyorum daha babası 1 kere tekme attığını görebildi bir kere atıyor gerisi yok devami😀
Nrglesim2 _ozlmm 29 +5 iz hareketlerimiz çok güzel tam eşime bak diyorum hiç hareket etmiyor tam hareketleniyo video çekicem hiç bişey yapmıyor utangaç galiba hissediyo diye kaş göz yapıyorum eşime yine bşey göremiyo 🙄 çok şanslısınız
M_glsm Mavidunyamm ayni benim ogluşum gibi🤨😣 hep kipir kipir ama babasi gelince duruyo kameraya cekmek istiyorum ama yok yine duruyo😂
Busenurrr97 izobellaaa-_- eşime attiim videoyu izlemiş hemen yazmış vay babanız size kurban olsun yazmış 🤣🥰
mertveannesi2211 Aminenin_annesi bende aynı dertten muzdaribim bir haftadır hissediyorum dışarıdan da minik minik görünüyor ama eşimin yanında sadece bir kere hareket etti onun dışında da etmedi 😅
izobellaaa-_- Busenurrr97 eşimde canını yediğime bak nasıl hareket ediyor çükünğ yesin babası diyo sizin ki ne canım🥰
yaasemin Busenurrr97 bende 21+1 oldum ama öyle dışardan görünmüyor hareket bana hissediyorum çok şükür bende böyle gözüksün dışardan hareketi video cekeyim yada eşim canlı canlı girebilsin istiyorum çok güzel hisler ben hissediyorum ama eşim de görsün bilsin istiyorum inşallah olur 😊
Gozde5 yaasemin 16 haftalik hamileyim. Doktor pıt pıt şeklinde hissedersin dedi daha tik yok hiç bisey hissetmiyorum. Siz n3 zaman hissettiniz
hemsiree Busenurrr97 o kadar tepiniyor benimki ama hiç videoya alamadım görüyor mu napıyor anlamadım duruyor hemen 😂 anasına çekmiş kamera sevmiyor 😂
EzgiKly Busenurrr97 İkiz bebekleri hissetmek bambaşka bir duygu🌺 Hangisinin tekme attıgını, hangisinin kıpırdadıgını ayrı ayrı hissedebiliyosun. 27+4 oldm hala her tekmelerinde yüzümde gülümseme oluyor😍