_Merve__ Kizlaaar 37. Haftamdayim. Doktora kontrole gittim bu sabah, suyum baya azalmış tam sınırda biraz daha azalırsa dogurtacam dedi🤔 Yarın tekrar kontrole çağırdı.. varmi böyle olan ??
Snnr41 _Merve__ ayni durum bendede oldu temmuz 4unde kontrole gittim suyum azalmisti doktor bayrami bekletemem dedi 07.07e cekti dogumumu simdi 21gunluk anneyim ☺️
hemsiree _Merve__ benim arkadaşımı da suyun nerdeyse hiç yok diye yatırdılar 2 hafta yattı kız hiç bir müdahale de yapmadılar sancısı da olmadı, sonra sezaryenle doğum yaptı ikisi de gayet sağlıklı
Gamzess1 _Merve__ Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan 37+5 oldum suyum sınırda 54 ml sizinki ml olarak söyledi mi? Bide alttan baktı mı canım açılman var mı hiç
_Merve__ aylinpalaa Aslında dogmasi beni korkutmuyor ama ben doğal bi süreç olmasını çok istiyodum. Suni sanciya veya epidural vs. Anesteziyoloji gerek kalmadan doğurayim istiyodum. Şu an süreç suni sancı ile ilerleyecek sanırım
Gamzess1 _Merve__ Şuanda doğum şu zamana olur diye konuşmadık pazartesi tekrar kontrole gidicem eğer 50ml altına düşerse konuşucaz canım çatı muayenesi oldum hiç açıklığım çıkmadı açıklığım olsaydı suniyle desteklicekti ama şuan biraz daha bekleyebiliriz dedi açıklığım olsun diye evde her şeyi yapıyorum ama bilmiyorum bi faydası oldu mu 50nin çok altına düşerse acil sezeryan olucam ama bebek hareketi takip ediyorum evde
_Merve__ Gamzess1 açılsın diye neler yapiyosun benimde acikligim yok. Rabbım yardımcımız olsun. Bende yarın gidecem bakalım ne diyecek
Gamzess1 _Merve__ Ada çayı ve rezene çayı içiyorum. Hurma ve ananas yiyorum. Korunmasız ilişki her gün 8 kat merdiven inip çıkıyorum 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum. Yarım saat pilates ve activating labor yapıyorum günde bi kere. Umarım faydası olmuştur bide bebiş baş aşağı zaten benim kız
_Merve__ Gamzess1 ben sadece hurma ve ananas yiyorum. Zor yürüyorum malesef. Maşallah nasılda hareketlisiniz. İnşallah faydası olur. Benim oglaninda kafası aşağıda. Umarım kendiliğinden başlar dogum
Gamzess1 _Merve__ kız inanır mısın bunları her gün yapıyorum yinede evdekiler yatıyosun diyolar bana 😅