mucizemizibekliyoruzz Doguseyma biz doruk koyacağız 😊 toprak, şafak, bora, bulut, çağdaş, erkin, çınar, ayaz. Bunlar da güzel isimler sanki 🤗
Patito__ Doguseyma biz mert koyacagiz insallah alternatif olarak; yigit omer omerali tugra alp ruzgar bulut enes asaf omerasaf can selim
Alisatina 17+3olduk cinsiyetini öğrendik babasının dediği cıktı erkek ismini ALEN samir yada ardin isrtiyoruz
Buse01 Doguseyma Ayaz koyuyoruz biz Yiğit de cokguzel yigiti de koymayi cok istedim ama erkege esim karar verdigi icin bise demedm😁
Neslihan16 Buse01 Bende babanın yükümlülüğünde isim koymak diye söyledim annemin komşu gününde kadınlar itiraz etti hayır canm annenin hakkı isim vermek dediler anlamadım kimin vazifesi
Mltmkc Neslihan16 ismi koymak kimin hakkı bilmiyorum ama, kim koyarsa koysun, ahirette çocuğınmisim hesabını baba verecek.. O yüzden kimin koyduğundan çok, anlamlı bi isim koymak en önemlisi..
Buse01 Neslihan16 biz oyle anlaştık esimle erkegi o kizi ben koycaktim erkek oldu esim koydu tabi bana sordu begenmediklerimi soyledim begendiklerimin arasından Ayazi secti o sizin aranizda yani anlicgn
Doguseyma Bende babanın hakkı diye biliyorum ortak bi karar da bulusucaz inşallah 😊 çok teşekkür ederim hepinize çok güzel öneriler geldi 😊