Arslanyavrusu123 Kızlar 2 saatte bi emzirmeye calısıyordum bazen emiyodybazen emmıyodu bugun doktor zorla uyandrma 3-4 saat uyuyBilir ole emzir dedi sizler nasıl yPtınız
Mysaa Arslanyavrusu123 yani yine 2 -3 saati gecmicek sekilde emzir bence 4 saat suan için biraz erken olabilir
kadrfdan Arslanyavrusu123 3 4 saat ara çok değil mi bebeğiniz uyusa da 2 saatten sonra kan şekeri düşmeye başlar o yüzden daha çok uyurlar 2 saat sonra uyandırıp emzirmelisiniz diyorlarlar
Kelebekk-0307 Arslanyavrusu123 sadece anne sütü alıyorsa 3 4 saat uzun bir süre 2 saatte bir uyandırıp vermelisiniz bebekler sariliktan da uyur ve uyanmaz ya da uyurken açlıktan kan şekeri düştüğü içinde uzun uyurlar bence riske atmayın
Arslanyavrusu123 Kelebekk-0307 kadrfdan Mysaa sadece anne sütü alıyo banada cok fazla geldi bebeğim zaten uyanmıo hep ben zorla uyandırıyorum doktorda zorlama uyannca ver ddi 3-4 saat şok oldum
Mysaa Arslanyavrusu123 yani hal ufaktan sarılığı olabilir bence geceleri enazından 3 gunduz yine 2 saatte 1 emzir 3 4 baktığında fazla bir zaman
Kelebekk-0307 Arslanyavrusu123 bence siz bu konuda doktorunuzun dinlemeyin sarılık olur ki uyanmıyor diyorsunuz başlamış bile olabilir 2 saatte bir uyandırıp emzirin derim uyursa çenesine yanağına burnuna dokunun tam dalmasın ki aktif emsin