[silindi] Kızlar 25 Temmuz pazartesi günü 15 adet yumurtlarım toplandı. Birinci gün aradılar bilgi verdiler 10 adet uygun dediler İkinci gün bilgi vermiyoruz dediler Ve bugün üçüncü gün hala 10 olarak devam ediyor 6 tanesinin durumu daha iyi dediler Sizce 5. Güne kaç tanesi kalır iyi mi gidiyor İlk denemem bilgim yok kusura bakmayın
buket-12 [silindi] onu bilemezsin canım sağlıklı olup olmadıkları önemli. Hepsi de kalabilir . Hepsi öledebilir. Bekleyeceksin
Fatma32 [silindi] benim 8 yumurta vardi ama spermler sıkıntılı olduğu için 3 tane embriyo oluştu riske atmamak için 3. Gün 1 embriyo transfer edildi. Gelişimlerinde sıkıntı olsa yada sayi az olsa sana da 3. Gün transfer yapılırdı. Internette hep 5.gün embriyosu transfer edildi yazıyordu ama benimki de ilk denemede tuttu şuan 27 haftalik hamileyim.
Eminegs [silindi] benim 17 adet toplandı ama 2 adet kalmıştı umarım güzel haberi alırsınız transferden sonrada
Limonzeytin [silindi] onu kimse bilemezki tahmn bile edilemez yani. Ymrtaya ve sperme bağlı bu durumlar kaçı yaşar kaçı gider gitmez vs tamamen nasip. Benım 24 toplandı 13 sağlam çıktı 9 döllendi 3.güne geldi donduruldu 2 transfer oldu bi tanesi tuttu geride 7 donrudurlmşmz var. Hayrlısı olsn
buket-12 [silindi] korkma benim 7 tane toplandı 4 ü döllendi . Biri öldü üç tanesi kaldı. Belli olmuyor bu işler
parasiempre Merhabalar🥰 Insallah 5. gune hepsi kalir 🙏🏼 6 yumurtam toplanmisti 5. gune sadece 1’i gelebildi, 32 haftalik hamileyim Allahima sukurler olsunki 🌸 Yani icinizi ferah tutun ve en hayirli zaman icin dua edin . Sevgiler 🎈
[silindi] parasiempre 5. Güne , 8 Embriyomuz donduruldu 🙏🏻 16 Ağustos transfer inşallah dua bekliyorum 😍
parasiempre [silindi] ay cok cok sevindim ❣️ dualarim sizinle, insallah siz de kisa zamanda guzel haberler alirsiniz 🙏🏼
[silindi] Eminegs 8 tane Embriyomuz donduruldu haffau transfer olacağız inşallah 🥰🙏🏻 Siz transfer oldunuzmu
Eminegs [silindi] ben bir çok tedavi oldum asılama tüp bebek :) tüp bebek tedavimden bir buçuk yıl sonra kendiligimden hamile kaldım 4 yıl bekledik çok şükür oldu şuan 3 aylık hamileyim 🙏 umarım sizde güzel haberi alırsınız tez vakitte
Limonzeytin [silindi] evet dondurulmş 3.gün embrıyosu konuldu 2 adet teki tuttu şükür kızımı kucağma aldm 1hafta önce😊🤲