smls19 Merhaba oğlum da 18+3 de hissetmiştim kızıma hamileyim şuan 16+4 günlüğüz hala hissedemiyorum normal mi sizce?
twobabymommas smls19 İlk gebeliğimde 16. Haftada 2. Gebeliğimde 12. Haftada hissetmeye başladım ve etken hissettiğim için erkek olduğunu düşünmüştüm öyle oldu🙈
2_kezannelik smls19 bende ilk gebeligimde 18 de hissetmiştim bu gebeligimde 16 haftalıgim yavaş yavaş hissediyorum sanki ama tam değil
QUEEN088 smls19 Bende oğlumda 21 haftada şimdi yine oğluma gebeyım 16 haftalık 2günden bir hiss edıyom😕
eminegulbalci Bende merak ediyorum ilk hamileliğimde 17de hissetmiştim şimdi 15 haftalık hamileyim daha hissetmedim ikinci daha erken hissedilir derler bende burda bekleyip cevaplara bakayım
smls19 eminegulbalci evet bende ondan merak ettim hala hissetmemek normal mi diye doktoruma soracaktım unuttum 🤷🏻♀️
smls19 2_kezannelik ilk tam nerenizde hissetmiştiniz bugün böyle belime doğru birşey hissettim ama gaz mı bebek mi nedense ayırt edemedim
Tugceonur smls19 bugun geldim hastaneden 22 haftaligim 2 inci gebeligim hissediyordum birden hareketkeri kesildi diye gittim doktor daha küçük 28 e kadar cok normâl hisettmemek bu haftalarda korkmayiz 28 d3n sonra hareket sorunu bizi endiselendirir dedi
smls19 Tugceonur aaa öyle miymiş etrafımda ki herkes hissetmiyor musun daha bebeği 2.bebeğin bu çoktan hissetmen gerekiyordu falan deyince bende bir korkmadım değil ama demek ki normalmiş