23 temmuz günü sancılarım başladı kasıklarıma vuran gece uyutmayan ve beni zorlayan sancılar.. Doktoruma gittim 2cm acılma dedi ama sancı fazla görünüyor dedim ben eve gideyim artarsa gelirim göndermek istemedi gece gelebilir ama istersen sezeryan yapalım çatın dar zorlanabilirsin dedi bende hayır denemek istiyorum dedim döndüm eve gegece boyunca sancılar arttı 15dk 1 gelen sancı sabah 8 dk 1 düştü sonra doktorumuz başka şehirde oldugu için aradık hemen bir devlet hastanesinde nst gir acıklığını öğren dedi gittik devlette 4cm acılma ama sancılar şiddetli beni göndermek istmediler gideceğim yol yüzünden imza atıp gittim doktorumuz sancıların şiddetli bunu alalım cocugu tehliye atmaya gerek yok acılma olsahdı 1 gün beklmezdi diyince tüm ümitlerim yıkıldı cok üzüldüm altenatif düşünmemiştim çünkü tabiki apar topar aldılar beni 24 temmuzda bebeğime kavuştum acılı ağrılı ve sonrası zor olan bi işlemmiş sezeryan bide kafamda olmadığı için zor atlatıyrm ve cocuk doktoru bebeğimi muayne ettğinde kafasında zorlanma gördü hafif ezilme gibi ben inatlaşsaydım belki daha kötü sonuçlar olabilirdi.oyüzden öyle yada böyle doktoru dinlmekte fayda var 4.günümüz bugün hala ağrılarım var ağrılarımı bir gülüşü ile dindirenimde yanımda uyuyo öyle bir duygu ki Allah herkrse nasip etsin ve sağlıkla gelsinler inşallah brnimde doğum hikayem böyle umarım herkesin kalbinden gectiği şeyler gercekleşir 🤲