yenihamileyiz 25 mcg ile başlamıştık doktor 50 mcg kullan dedi. Şuan gidip 50 mcg alma imkanım yok anca yarın alabilirim. 25 likten 2 tane içsem olur mu? Daha önce içen var mı?
eslemesila yenihamileyiz hayır asla öyle bisey yapmayın bir tane içi yarın alana kadar ama iki tane içmeyin
3prens71 yenihamileyiz hıc bısy olmaz canım bnde kullanıyorum dr kendısı dedı elınde ılacın vrsa onu bıtır 2 tane ıcerek dedı
Hale8918 yenihamileyiz merhaba ben normalde 25 lik kullanıyordum sonra doktorum haftaiçi 25 haftasonu 50 dedi ve ben 25likten haftasonu 2 tane içiyorum bana bir sıkıntı olucağı söylenmedi hep öyle yaptım
3prens71 yenihamileyiz yenı başlamıstım 25 mg olana cok ıcemeden 50 mg gecırdıler vrmı dedı bnde var daha yenı almıstım dedım tmm onu bıtır aynı mg denk glıyor zaten dedı
yenihamileyiz 3prens71 yukarıdaki hanımefendi asla diyince korktum bi. Kullandınız mı siz sıkıntı olmadı yani? Hale8918 ben de kullanayım o zaman tedirgin oldum ister istemez
slmcnm2503 yenihamileyiz hicbirsey olmaz kuzum bende ayni sekil yaparak bitirdim kutuyu ki dontorum soyledi simdi ise 75 e cikardik 50 aldiktan sonra 50+25 kullaniyorum ki doktorumda kullanabilirsin dedi
DefneErva yenihamileyiz Hiçbir şey olmaz. Bende hafta içi 100 hafta sonu 150 kullanıyorum. 75lik vardı evde, hafta sonu iki tane atıyorum. İki yıldır kullanıyorum. İçin rahat olsun
Sherry yenihamileyiz yıllardır ben o şekilde yapıyorum. Bazen evde ilaç bitiyor alana kadar birleştiriyorum. Dr uma da sordum içebilirsin dedi. Hatta şuanda 175 lik kullanıyorum ve doktorum 100+50+25 şeklinde içmemi söyledi ve o şekilde içiyorum.
berceste5155 yenihamileyiz hiç bir şey olmaz venim doktorum haftalık kullanımı 200mg tamamlamak için bazı günler 2 tane içmemi söylemişti içtim bir yan etkisi olmadı
Fehva Ben de 25lik kullanıyorum, doktorum biraz dozu arttırmak istedi bir tane tam bir tane yarım içebilirsiniz dedi üç aydır falan bir buçuk olarak içiyorum. Bir tehlikesi olsa önermezdi doktor herhalde diye düşünüyorum.