Burcu7260 Kızlar nasıl gidiyor hamilelik 15 haftalık olanlar nasılsınız benim mide bulantım devam ediyor ara ara geliyor midem yanıyor felan ama iyiyim çok şükür bide çalışıyorum biraz zorlanıyorum sizde durumlar nasıl ❤️
Ebbruc Burcu7260 14+3 olduk bizde bugün yani elma 🍎 🥰 çok şükür bulantılarım 13.haftaya girdiğim gün bitti
Aysunercan Bende 19 haftalik oldum.bende çalışıyorum ama 2 hafta senelik izin aldim dinlenmek icin hamileyken calismak cok zor birde is yorucuysa çekilmiyor
Burcu7260 Aysunercan en iyisi yapmışsınız bende senelik izin kullanmayı düşünüyorum Metrobüs ile git gel bu sıcak havada midemi daha çok kötü yapıyor 😣
izobellaaa-_- 30+2 olduk bizde şimdiye kadar şükür çok rahat geçti hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım 🥰💙 şimdi gelir 30 dan sonra gör diyenler ama herşeye hazırlıklıyım gelen gelsin giden gitsin 😂😍
Nilayse 16 haftalık olduk. Mide bulantıları azaldı. Ama 6. Haftadan beri tiksindiğim için su içemiyorum. Düzelmesi için bekliyorum
Ebbruc Burcu7260 12+3te 2li taramaya gittik, %80 erkek dedi doktor 🥰 ama tabi ben kendimi henüz alıştırmadım bu fikre kesin değil diye 😂
Canancndn Burcu7260 15 olduk bizde bugün🥑🌸 mide bulantım geç başladı devam ediyo malesef. Başladığı gibi ağzıma ekmek atmakta buluyorum kendimi 🙄 çok yorgunum bende göz kararması falan var kalkarken