• Doğum
  • İlki Normal doğum yapıp 2.yi sezeryan istemek..

Kızlar cok kararszm ve korkuyrm ilk doğumumu normal yaptım çoook zorlandım dikişlerm vardı kemiklerimin ağrısı 1 ayda anca toparlandım şimdi 31 haftalk hamıleym ve sezeryan ıstıyrm ama herkes ilkini yaptın ikinciyi sezeryan olma dıye soyluyorlar ikinci daha kolay oluyormus ama inananıyrm bı turlu ve siz olsanız nasıl yapardnz?

Ben bir hafta da topladım kendimi ama ikinciyi korkuyorum nedense 😥 nasıl yapıcam diye sürekli düşünüyorum

Zrksvly33
      Ben inanamıyrm bı turlu 2. ne kadar kolay olabılırki doğum hep aynıdır dıyrm ama herkes bosuna sezeryan olma kucağına alamazsn bılmem ne dıyorlar ben normal dogum sonrasıda hemen toparlanıp bebeğımı kucagıma alamadım ki bılmıyorum valla nasıl olcak😔

Yagmur_007 bende uzun surdu toparlanmam ve bunda okadar acıyı cekebılırmıym bılmıyorm sezeryan mı olup kurtulsak ☹️

Pnrtrz evet inan bende çok korkuyorum ama bedenime güveniyorum sezaryen o anlık iyi gibi ama ya sonrası inan şuan sezaryen istesem annem hemen yaptıracak özelde ama o parayla bebeğimin eksiklerini tamamlarım diyorum bakalım hakkında hayırlısı olsun seninde

Pnrtrz ben ilki normal dogumdu inşallah ikincide normal olur cunki sezeryan dikisi bebegimi rahat kucagima alamam diye endise ediyorum ama yinede her zaman karar Anne ve bebege aiddir bebek nasil gelmek istiyorsa oyle gelir saglikla kucaginiza alin inşallah

Pnrtrz benim de ilki normaldi ve doğum ben de çok kötü anılar bıraktı; korka korka ikinciyi de normal doğum yaptım ama epiduralle. Epiduralli ve epiduralsiz doğum arasında çok ciddi fark var;benim çok çok konforlu geçti.birinci acı tecrübenden sonra hatta bebeği görmeme rağmen doğum yaptığıma inanamadım 🥹 herkesin tecrübeleri farklı ama ben kesinlikle epiduralli normal doğumdan çok memnun kaldım, hala ilk doğumum aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum. İnsallah sizin bu doğumunuz nasıl yaparsanız yapın çok çok güzel geçer

Pnrtrz Bi saatte pırtladı benim ikinci sancı bile az çektim bıçak yeme yazık edersin kendine ben de sen gibiydim ama sezeryan hiç düşünmedim şuan üçüncü gelecek normal için dua edin bebek dönmedi daha

Zrksvly33 benım daha gözüm kesmiyor canm bılmıyrm ama hayırlısı bakalım

Kullanici1 işte bazı sezeryan olanlar sizin gıbı rahat gecırıyor bende heveslenıyorum bazılarıda cok zor dıyor ama ne kadar zor olacakki normal dogum kadar değildr heralde dıyorum

Michail ben normal dogum sonrasıda bebegımıde kucagıma rahat alamadımkı kemıklerım battı dikişlerim vardı oturup kalkamıyorum sezeryan daha rahattır heralde dıyorum

ssssemaa ya bende epiduralli normali düşünüyorum acaba nasıldr dıyorum yani ne kadar acıyı hıssetmıyorsun agrı yokken nasıl ıkınılıp dogum yapılacak bıraz anlatırmısın canm