Gulyaahmadli Merhaba kızlar..28+1 deyim ve doğuma 83 gün kaldı..Şimdilik normal doğum yada sezeryan hangisi olucak bilmiyorum..Normal doğum istiyorum ama yapa bilirmiyim diye çok korkuyorum..ağrısı çok şiddetli oluyor diyorlar😩Lütfen bana bir tavsiye verin,ilk bebeğim ve ilk doğumum
4mevsim_1anne Gulyaahmadli hiç olumsuz düşünmeyin olup bitiyor valla o acıyı zaten Rabbım hafizamizdan siliyor ki tekrar hamile kalıyoruz annelik çok kutsal bisey 2.ye hamileyim buda sezeryan olacak korkma
Hatice-x Gulyaahmadli bende senin gibi normal doğumdan korkup isteğe bağlı sezeryan oldum olmaz olaydım diyorum çünkü sonra acı içinde kalınca sezeryan çok mu ağrısızmış ki dedim kaç gün ağrı sızı çektim birilerine muhtaç oldum normal doğum da anlık acı sonrasında rahatlama (arada istisnalar olabilir) sezeryanda beni en çok mahveden evladım doğduktan sonra açıdan sizidan düzgünce ilgilenemedim asıl doğumdan sonra kuzularımizin bize çok ihtiyacı var ama kesi yerin ağrıyor vucudunun her yeri agiriyor. Demek istediğim sadece normal doğumun ağrısından sancısından korktuğun için sezeryan isticeksenn sezeryanin ağrısı sızısı çok daha zor “bence” sezeryan çok kolay sanıyoruz bende öyle sandım yaşayınca gördüm anyayı konyayı
Sbm050421 Gulyaahmadli 24 saat önce doğum yaptım , gece saatlerce normal doğum sancısı çektim , sabahına sezeryan oldum , ikisini de çekmiş biri olarak söylüyorum ikisi de aynı ağrı sancı birini diğerinden ayıramam , rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sema150919 Çok erken değil mi bu korkular için keyfini çıkarın hamileliğin nasılsa son ay yaşıyorsun o korkuları
izobellaaa-_- Normal doğum çokkkk istiyorum ve aklıma ne acı ne korku geliyor benim de 68 gün kaldı bence ferah tut içine ben heyecandan korku morkuuu düşünemiyorum 😂
Gulyaahmadli Hatice-x 🥺🥺Yaaa çok geçmiş olsun canm..Bende öyle düşünüyorum sezeryan olursa o an ağrılrım olmayacak diye,ama sonrası daha kötü oliyor diyen çok kişi var.Allah hayırlısını nasip kısmet etsin normal doğum daha çok öneriliyor,sağlıcakla gelsin yavrularımız önemli olan onların sağlığı🥰🤲🏻
Hatice-x Gulyaahmadli Amin kuzum hayırlısı ile normal ve çok kolay bir doğumla kuzuna kavuş İnşallah 🤲