bebiss1 kız sabah 8.40 dan belli dogumhanedeyim suni sancı veriliyor 40+6 günlük oğlum 4.800 gram maşallah 3. bebeğim diğerleri de kilolu dogdu ama bu gelmek istemiyor çok nazlı cikti lütfen dua edin sancılarım 3 dk bire düştü makinede açılma 4 cm ama hala ilerlemiyor lütfen dua edelim birbirimizee
KadriyeDerin Allahım inşallah bir an önce kucağına almak nasip etsin az kalmış dayan canım 😍 Dua ediyorum
bebiss1 normal doğum yaptim kızlar ben almanyada yaşıyorum burda turkiyedeki gibi hemen sezeryana basvurmuyolar bebegimde bende çok iyiyim şükür rabbime aşağı inmiyordu sorun oydu kanala inmedinden çok uzun sürdü sabah 8.40 dogumhaneye alındım akşam 19.42 de bebeğim kucamdaydi çok canim acıdı ama buna şükür ikimizde iyiyiz suyumu onlar patlattı icin kuru sancı ağrı çok çektim herkez diyodu ki 3. çok kolay olcak hiçte öyle değil her bebek farklı ilk oğlum 4.950 gram dogdu inanın 3 saat sürdü ağrısı sancısı doğumu ilk zor diyolarya inanın değişiyor her çocuğun gelişi herşeyi başka
pamuk_anne bebiss1 hayırlı olsun evladınız. Çok sevindim darısı bizlerin başına sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.
Deryaq bebiss1 hayırlı olsun sağlıkla büyütün kaç gün kalıcaksınız hastanede bende Almanya’da yasıyorum 3 gün zorunlu diye biliyorum kendi isteğimizle ikinci gün çıksak olur mu acaba ?