HappyNewMoom Kızlar 9.30da randevum var ilk kez gidiyorum 7+1 iz dua edin bize kese ve kalp atışı görüp duyalımmm
merve211 HappyNewMoom içini ferah tut inşallah görüceksin benim dün 7+0 dı gittim gayet güzel gözüktü elhamdülillah kalp atışınıda dinledik darısı sana olsun canım 😌
PPerii HappyNewMoom inşallah sağlıkla bebeğinin kalp atisini duyarsın canım bende henüz kontrole gitmedim heyecan illa ki var
HappyNewMoom merve211 ayy duyamadım bizim minik geç döllenme olmuş daha 5 haftalıkmış alttan muayene ile keseyi bebeği gördük 11inde kalp atışı duyacağıız
Hadya Muhtesem bi deneyim olacak senin icin,o pit pit kalp atisini duydugun an dunyalar senin olacak 🥰boyle dusun ve cok rahat ol.
HappyNewMoom Hadya ayy duyamadım bizim minik geç döllenme olmuş daha 5 haftalıkmış alttan muayene ile keseyi bebeği gördük 11inde kalp atışı duyacağıız
HappyNewMoom PPerii ayy duyamadım bizim minik geç döllenme olmuş daha 5 haftalıkmış alttan muayene ile keseyi bebeği gördük 11inde kalp atışı duyacağıız
Aslan04 Canim selam bende bugun 4+4 oldum 7 de gitmeyi dusunuyorum doktora gorundumu sende duydunmu ? Bende ona gore 7 de gitmeyi düşünüyorum
HappyNewMoom Aslan04 ayy duyamadım bizim minik geç döllenme olmuş daha 5 haftalıkmış alttan muayene ile keseyi bebeği gördük 11inde kalp atışı duyacağıız
minik_koala_ve_annesi Aslan04 4 haftalikken keseyi gormustum 6 haftalikkende kalp atisini duymustum sizinkide gorunur duyulur muhtemelen bana sormadiniz ama gorunce yanitlamak istedim😇
Hadya HappyNewMoom HappyNewMoom Daha minnacık annesi,biraz sabret çok yakında kalp atışlarını da duyacaksın inşallah🤗
Aslan04 minik_koala_ve_annesi tesekkur ederim canım cevabin icin nedense biraz beklemek istiyorum 7 de gitmeyi dusunuyorum