Minikheyecan Merhaba arkadaşlar şunu sormak istiyorum şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız kaç mg ile yaptırdınız? Bizim doktorumuz 24. Haftamızda istedi ama biz 26 olduk hala bekletiyoruz, kesinlikle yaptıracağız ama mg konusu bizi tedirgin ediyor. İkinci olarak şu an hangi takviyeleri alıyorsunuz? Gebelik nasıl gidiyor? Bel ve kuyruk sokumu ağrım gün geçtikçe artarak devam ediyor, zaman zaman baş ağrısı oluyor. Bebeğimin hareketlerini cok seri hissediyorum erkek olmasından da kaynaklı olabilir mi bilmiyorum :)
Bahar11mucize Minikheyecan 25+5canım bende 25+1 iken şeker yüklemesini yaptırdım 5ü ml lik yüklendi çok şükür şekerim çıkmadı hamileliğimde hiç sorun yaşamdım çok şükür Allahıma sıet ağrılarım var benimde
deletedmom734 Minikheyecan 50 mg la yaptırdık 25.haftada şu an 28+5 teyim sabit oturunca belim ve kalça kemiklerim ağrıyor yürüyüncede öyle uzun süre yürüyemiyorum nefes nefese kalıyorum hemen
UlkerSD Minikheyecan aynıyız canım bana şeker yüklemesi yapmadı doktor şekerin normal değerlerde gerek Yok dedi. Takviye de Demir hapı, elevit, devit3, balık hapı ve magnezyum alıyorum gün içerisinde
Zeynepimmm Minikheyecan 24.haftada yaptırdım. 28e kdr yapılması gerekiyormuş galba .50 mg glikoz yükleniyor .
Nily Minikheyecan ben yukleme yaptirmadim canim aclik tokluk olarak baktirdim Sonuclairm normal cikti. Doktorda yuklemeye gerek gormedi. İstemiyorsan yaptirmayanilirsin
SinemAyaz 26+2 yiz geçen hafta yaptırdık 50 mg yüklendi şükür iyi geldi sonuçlar ben çalışıyorum o yüzden ayakta kalınca ya da çok yürüyünce kaşık agrım oluyor başka türlü agrım yok şükür sadece gynoferro sanol kan ilacı içiyorum sadece bide yorulunca bebeğin sertleştiğini hissediyorum bu normal mı sizce
Minikheyecan SinemAyaz evet bebegin zaman zaman sertleşip bir yerde toplanması normal imiş doktorum olabilir demişti. Bizde yaşıyoruz o sıkıntıyı. ben d vitamini kullanıyorum sadece. demir kullanmadım Doktor verdi ama değerlerim iyi diye istemedim
SinemAyaz Minikheyecan herkes magnezyum kalsiyum falan içiyor ondan bende sıkıntı yapıyorum içsem mi diye ama onlar da bulantı yapıyor bende
Bos Minikheyecan canim ben direkt 24. Haftada yaptırdım. Ve 75mg yaptırdım. zaten amerika gibi ülkelerde hep 75 veriliyor. Önce 50 verelim sonra sınırda ya da yuksek çıktı bir de 100 e bakalım dememek için 75lik tek yükleme öneriliyor, bizde 75lik yaptırdık. Internetten yabancı kaynaklardan araştır istersen aklında soru işareti kalmaz
deletedmom6295 Minikheyecan genellikle 50mglık yapılıyor yükleme ve şeker yüklemesi için artık son haftadasınız
Yagmurmert Bos aç karnına 94. Gebelik yüklemesi de 128 çıktı. Sanırım sınır 140mış. Benm babam seker hastası. Benimde 3 aylık şekerim yüksek çıkıyordu oyuzden içim rahat olsun diye yaptırdım. Çok şükür de bi sıkıntı çıkmadı🙏🏻
Caglasmsk Minikheyecan bende birazdan yaptircam seker yuklemesini 26+3 haftalgm. Ay ins bisey cikmaz.. Benimde kasık kemiklerm cok agriyor🤦
SabirErcan Hanımlar ben de 24+3 Üm kalça kemiklerim ve vajina kemiklerim de ağrı oluyor 3-4 gündür sizce normal mi
SabirErcan UlkerSD hayır magnezyum kullanmıyorum doktorum 2 ay önce sormuştu o zaman Şikayetim yoktu ama bu hafta baya eklem kemik ağrılarım var korkuyorum 😔
UlkerSD SabirErcan benimde kemiklerim ağrıyordu ayaklarım çok kötüydü kramplarım vardı doktorumu aradım magnezyum başla dedi bu gittiğimde eğer ağrıların fazla olursa günde 2 de alabilirsin dedi magnezyum hem kemik kramp ağrılarına bebek içinde kasılmalara iyi geliyormuş bi doktorunla görüş magnezyum verecektir canım