Fyzabsra__ minik_koala_ve_annesi @Pamugum02 Bende Ayşe hanımda doğum yapicam inşallah konuşmalarınıza denk gelince sevindim 😀 Bende doğum zamanı hangi ebeler doğuma girecek sancı sirasinda yanımızda kim olacak sormayı unutmuşum sizlerin bilgisi var mı
Fyzabsra__ Pamugum02 Dimi aynen forumda Ayşe hocada takipli kişi pek yok zaten bende memnunum Ayşe hanımdan hastanelerden paket almayı da düşünmüştüm ama bu şekilde daha iyi oldu
Pamugum02 Fyzabsra__ senn daha yakin dogumun benden ben daha 10 haftaligim ims tecrubelerini paylasirsin bizimlede
Ozlemyeni Pamugum02 minik_koala_ve_annesi ben dogum yaptim😂 gece suyum geldi nişanim geldi.doktora soyledim gel alalim dedi. 10 dakikada cikti bebek😊 cok ilgilendiler gule gule girdim ameliyata ameliyat sirasindada baya yardimci oldular. Kapi susu ve serbet getirdiler odaya.hemşireler surekli ilgileniyo.simdilik iyi gidiyo kotu bir sey yasamadim henuz😊 insallah yasamam darısı basiniza
minik_koala_ve_annesi Ozlemyeni gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun insallah bizimde bu kadar pozitif gecer 😇🥰
Pamugum02 Ozlemyeni ayyy gözünüz aydin canim cok sevndim güzel geçmesine. İlgilenmelerine de ayri sevindim inşallah bizde senn gibi gülerek girer cikariz😍
Ozlemyeni minik_koala_ve_annesi agrilarim var ama yapacak bisey yok yani ameliyat sonucta.ama dogumhane anı guzeldi yani hic bisey hissetmedim gulduk gectik