MerveTaer Kızlar merhaba 29. Cu haftamdayım aslında hiç bir sorun yok ama sürekli erken Doğum mu yapıcam bebeğim sağlıklı doğacak diye düşünüyorum 🤔 Sizde durumlar nasıl
Skrnslmn MerveTaer 29 haftalığız bizde ve ne yazık ki aynı dediğin gibi erken doğum korkusu her an her saniye herşeyde aklımda 😔 gerçekten çok canımı sıkıyo 😢
burcuali38 MerveTaer evet ya birkaç haftadır aynı korku endişe bende de var sürekli aklıma geliyor acaba erken doğar mı nasıl doğacak ne zaman doğacak sürekli aklımda bu sorular geceleri uykularım kaçıyor düşünmekten 😞
BayanYaman MerveTaer ahh aynı ben canım sürekli erken doğacakmış gibi geliyor 27+3teyi her hafta 25 hafta doğan bebekler 26 hafta doğan bebekler diye googleda arama yapıyorum bide benim bebeğim hep kasıklarımda hala yukarı çıkmadı sanırım oda sürekli doğacakmış hissine neden oluyor 😢
Skrnslmn MerveTaer 34 de erken değil mi ki Günlerdir 36 yı geçmek için hesap yapıyorum bende 🤣 saat geçince gün geçti gibime geliyor tekrar hesap yapıyorum En az 6 7 hafta lazım 😱
Tbrk BayanYaman ayni bni tarif ettiniz😅 aglancak halime guluyorum suan. Bnde her yeni haftama girdigimde bakiyorum netten. 27 haftada dogan bebekler vs😥 ama bakmamak lazim ya valla akisina birakalim
BayanYaman Tbrk yok canım bizden bişey olmaz biz bakmıycaz desekte yinede bakarız evhamlı anneler olcaz 😀 böyle böyle doldurcaz inşallah zamanı