Esmaww Kızlar selamlar benim bi sorum olacak yaa ben 19 haftalık hamileyim hiç bebeğim tekme atmıyor hiç his etmedim bugüne kadar sizce normal mi
Sinmalts Esmaww kız bebekler daha geç hareket ediyor anne karnında eğer bebeğiniz kızsa 21-22 haftalıkken hissedersiniz muhtemelen ilk gebelikte de geç hissediliyor. Bence panik yapmayın bir sorun olduğunu düşünmüyorum ☺️
busey_42 Esmaww bende 17 haftalıkken kıpırtı hissetmeye başladım 33. Haftada net hareketlerini tekmesini hissettim baya geç oldu sanjrim kilodan benim 🤷. Az daha bekle bakalım hareket edecektir illa. Hiç kıpırtı falan olmuyor mu canım
mhmmddgc Esmaww 19.haftada tekme hissetmek imkansız zaten bebek ne kadarki tekmesi ne olsun😂Bieaz daha sabredin büyüdükçe hissedersiniz o tekmeleri
Mlkrshn Merhaba bende 20 haftalık hamileyim hiç hissetmedim ama normal diyorlar 24. Haftaya kadar normalmiş
Kbraydin Erkekler geç hissediliyor tam aksine. Ben 25de hissetmiştim. Bi sorun yoktur merak etmeyin. Gün içinde hareket halinde olunduğundan pek hissedilmiyor. Gece 12-1 arası sırt üstü düz yatın, rahatsız olup hareket edecektir😊
HanifeAhmet Kbraydin tam olarak öyle yatmıştım ve ilk defa tekmesini hissettim 20+1 olmuştuk gece itibari ile 😂
Elibo Kbraydin 16 da hıssettim ve bebeğim erkek cinsiyetle alakası yok tamamen anne ve bebek gelişimi ile alakalı
Ozcnozge Esmaww çok normal eğer ilk gebeliğinizse bende hissetmiyordum 22 haftalıkken hissetmeye başladım ilk gebeliklerde böyleymiş🥰 telaşlanmayın
Pnrklk Normal bende 19haftaligim bikac gundur yeni yeni kipirti his etmeye basladim sende his edersin yatinca ozelikle his ediyorum gecelei ama bugun pek his edemedim bilmiyorum
Nsnese Esmaww bence normal ben 21. Haftamda hissetmiştim. Sizinki Daha küçük. Birde işk gebelikler geç hissediliyormş. 24 e kadar hissetmemek normal diyor doktorlar
Beyzalicyr 38 haftaligim ara da sıra hissediyorum hiç hissetmedim daha kızım hiç durmazdi buda hiç kimildamiyor
Tugceonur Esmaww 28 hafataya kadar normal 2 inci gebeligim 22 haftalik bende cok nadir hissediyorum ama.normal.bir durum henuz yeteri kadar buyumedi