Nehir__ce Hlalcg Beni aradılar randevu verdiler sisteme kayıtlı olmanız gerekiyor aslında gerçi sağlık ocağı neye göre baktıysa 22 haftalıksınız sanırım dediler bende hayır 20 haftalığım dedim anlamadım neye göre bakıyorlarsa
ebrue Hlalcg dün vuruldum 22. Haftada Ağustos 26 ya ikinci için gğn verdi ama sende vurdurbilirsin normalde 20. Haftada
[silindi] Hlalcg 20+6 da ilk doz bugunde 25+1 2.dozumu oldum cok sukur 6 ay sonra bir daha yaptircam tamamlamak istiyorum
Hlalcg _edakrsu22 [silindi] Kızlar bişey sorucam size ya ben bugün aşımı oldum . Ama duş alınmıyormuş sanırım arkdasım bana söyledi aşı vuran hemşire öyle bişey demedi. Arkadaşımda diyor 2 gün düş alınmıyor siz naptınız
Srfe Hlalcg ben sormuştum hemşireye duş alablr myiim diye alablrsin sıkıntı yok demişti ama ben öncesinde alıp gittm ne olur ne olamz diye
[silindi] Hlalcg dusumu alip yemegimi yiyip oyle gittim ertesi gun aliniyor dus dun de cok terledim dus yerine gelmicek sekilde koluma su degirdirmeden hizlica dus aldim ciktim mikrop kapsin istemiyorlar 🙏
hulya_6363 Hlalcg ilk dozumu 24 te ikinciyi de 31.haftamda yaptrdim.ama kendi isteğimle normalde 20.haftada bana vurulacakti istemedim daha çok küçük dye korktum açıkçasi 24 te yaptrdim
hulya_6363 Hlalcg ben 1.gun duş almadım sadece 1.dozda 2 gün kol ağrım vardı 2.dozda hiçbir ağrı olmadı
Baharoz Hlalcg bana duşla ilgili birsey soylenmedi sadece agrisi olacak cok aci esigin dusukse parol kullan dediler .