Oncelikle bilenler bilir 36 haftadan itibaren her an dogurcak gibi alarmda bekleyen ben 3cm aciklik ile doguramadim tabikide temizlik squad yuruyus hurma iliski herseyi yapmama ragmen gercekten olmadi cunki vakti saati var gercekten buna inandim geli gelelim bugune hamilelik sekerinden dolayi 38+2 de suyumu patlatip sunu sanci icin konustuk anlastik doktorumuzla ama geli gelelim ki kizim bize biraz ootu suprizler hazirlamis icerde kakasini yapmis yemis bile aldimi bizi hir stres bunu suyu patlatinca ogrendik ve en korktugum sey basima gelmisti derken acilmaya baktilar 4cm iyi baslancig dedi suniyi takti 7:30 gibi baktm benim sancilar 5 dakkada bir gelmeye basladi aradan bir yarim saat gecti 3 dakkada bir gelmeye basladi epidural icin konusmustuk anlasmistik ama geligelelim ki acilmam hizli ilerledi 7 cm olmustu bile 🙄 morfin verelim en hizli etkili dedi ebemiz gidip hazirliyana kadar benim acilmam 9 ulasti bile coktan ki dogum basladigini hissettim buyuk abdestimi yapicak gibi ikinmalarim basladi bile morfine igne yeri hazirlamalarina ragmen ben doguruyorum dedim 29 dakka icinde 2-3 ikinmada kizimiz kucagimdaydi bile tabi agzi her yeri kakasiyla dolmus kalp atisi zayiflamis derken kucagima verdiklerinde toparladik rengimiz duzeldi doktorlarimiz hemen mudehelesini yapti ada liya hanim 3.500 kiloyla dunyaya gozlerini acti uzun lafin kisasi hanimlar her dogum kendi hikayesine gebe nasibimis neyse o rabbime siginin oluruna birakin herkezde suni sanci ayni olmuyor onca tersligin icinde bile rabbim bir kolaylik sagliyor allah hepinizin yardimcisi olsun sorulariniza acigim…