moonlight41 boyle bir durum yaşayıp hamile kalanlar lütfen postu es geçmeyin yardımcı olun lutfennn🙏🌹
Mrv_123_bg moonlight41 canim bence bir kac adetin gecmesini bekle. Çünkü enfeksiyon kaparsa daha da ertelenmis oluyor bebek olayi. Enfeksiyon gecsin diye ugrasiyorsun bu sefer de 😔
Burcu1101 Düşük yaptıktan 3 ay sonra öneriyor doktorlar tekrar bebek düşünmeyi lütfen kendinizi üzmeyin en hayırlı zamanda nasip etsin rabbim
moonlight41 Burcu1101 oyle ama hic gebe kalamayanda oluyor düşükten sonra ben hic korunmadim ha adet olcam ha olcam diyom yok göğüs ucuma dokunamiyorum bile ama daha bugun test yaptım negatiff offf niye gecikir ki acaba hamilelik varda cokmu yeni yaşayanlar yardımcı olabilir mi😒
Selamcanim moonlight41 varsa nasibinizde bebek sahibi olursunuz elbet. Allah gönlünüze göre versin lakin rahminizi azıcık dinlendirse idiniz. Kayıp kürtaj kolay birşey değil. Yeni gelecek bebeğe de yazık. Sağlıklı bir rahme düşse siz de daha iyi hissedersiniz.
2bebe1gebe moonlight41 gebelik testinde zaten 3- 4 haftadam önce çıkmıyor 31 gün olmuş düşük olalı hani hemen kalmamışsındır diye düşünürsek varsada şuan çıkmaz canınızı sıkmayın umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur❤
moonlight41 Selamcanim 5 haftalikti ve ben parca düşürdüm yani kalma ihtimali yoktur birde eyer sıkıntılı olsaydi rahmim kanamam 7 10 gun surerdi ama ben norml adet gbi 5 gun geçirdim
Glzrcn Bende 11 haftalık düşük yaptım doktor 2 ay korunun dedi baya zaman geçince özele gittim kan testi verdim süt hormonlarim yüksek çıktı doktor bu yüzden olmuyo çocuk dedi ilaç kullandım bu ay inşallah güzel haberi alırız dua edin bana da kızlar 🤲
Glzrcn moonlight41 tamam kan testi verin en azından içiniz rahat olur ben devlete gittim okadr hiç bişey yapmadılar
moonlight41 Glzrcn hic devletten bahsetme bile şimdiki doktorlarin g*tleri başlari ayrı oynuyor yüzümüze bakarak ilaç veriyorlar ama kimisi de çok çok iyi bakıyor hakkını vererek çalışana helal olsun..ben yarın özele gidicem doktor bey tanıdığımız hem hastanenin sahibi hemde orda kadın doğum uzmanydı meslegi bıraktı ama bizim için yarin poliklinikte olucak