Ays_cskn Senanurcakmakk son74 gun kismetse sezeryan olacagim için bir on gun kadar erkende olabilir yani son 64 diyebiliriz☺
seda2209 Senanurcakmakk öğrendiğimde 200 kusurlerdeydi benim de yarın 99 olack 😂 nasıl geçti anlamadım bide çok zorlanıyorum ona rağmen hızlı geçti ya
Senanurcakmakk seda2209 benim aşırı kolay ve rahattı son 2 haftadır belim inanılmaz ağrıyor sonrası nwsil olacak bilmiyorum😄
Vione Senanurcakmakk Benim de son 100. Kızıma hamileyken zaman geçmezdi sanki heyecandan, bir an önce kavuşalım diye.İkincideyse günlerim o kadar yoğun ki aaa ne ara bu kadar oldu diyorum,oh daha 3 ay var şükür deyip rahatlıyorum 😀
northandmother Senanurcakmakk hemde nasıl geçecek daha dün gibi paylaştım son 99 diye şimdi son 48 ile bekliyorum çok şükür 💙
elifuslu1002 Senanurcakmakk geçiyor valla canım bende senin gibi 99 diye heyecanla açmayı bekliyordum şimdi son 75 çok şükür geçer geçer valla birden geçti benim son 1 ayda
Vione Senanurcakmakk Haha tam tersi.. kötü günler bitti sıra daha kötü günlerde modundayım. Şaka bi yana tabi Allah güzel günlerini göstersin😀İlk hamilelik çok güzel valla prensesler gibi geçirdim sıfır stres . Ama 3 yaşında bebeyle sıfır destekle hamilelik geçirmek çok zormuş
Bebekgeliyoorr Senanurcakmakk 99 dan sonra nasıl geçti ben anlamadım şuan 48 kaldı daha çok heyecan ve panik yaptım 😅