Esimy Kızlar tezgahımın üzeri tavadan yandı sarı leke oluştu diş macunu cif vs ile denedim telledim geçmedi çok kötü görünüyor. Var mı bunun çözümü yardımcı olabilir misiniz?
Esrauysal Esimy hiç bir fikrim yok ya porçöz dene o işe yarar belki bu çıkarmasa başka birsey çıkarır mı bilemedim
Rahime_47 Esimy o leke asla cikmaz. Tezgahiniz granit mermer olmadigi için yanmış. Sizin tezgahiniza hic bi sekilde sicak bisey koymamaniz lazimdi.. malesef geçmez
Mom-babyyy Esimy çok belli oluyor mu benimde olmuştu ilk başta hiç gitmedi herşeyi denedim sonra zamanla baktım kendisi yavaş yavaş kayboldu
Esimy Esrauysal onu da döktüm o da fayda etmedi böyle kalırsa çok kötü kiracıyız zaten nolacak bilemedim
Esrauysal Esimy adam ölümü değil ya canım, dalgınlıkla olmuş yani,sen bilsen öyle olacağını zaten yapmazsin, bişey demezler herhalde
Esimy Esrauysal tabi orası öyle. Deseler bile yenisini taktırıp çıkarız. Ama bi çözümü varsa yapayım dedim.
Esimy Mom-babyyy belli oluyor yuvarlak tava izi. Tezgahın tam orta yerinde kötü görünüyor. Bende denedim bi çok sey çıkmadı
Rikamom Esimy Canım belki işine yarayabilir genel temizliklerde de bu kadının paylaştığı çoğu şeyi kullanıyorum ve gerçekten sonuç veriyor bi deneyebilirsin.
yusbay9 izmir mutfak tezgahı adresinden mermerit tezgah aldım. yanma yok. leke tutma yok. temizlemesi basit. öneririm. tezgah ve seramiği aynı kullandık çokta şık durdu.