elmaserkc21_ Kızlar gene kizcaksiniz ama hurafe mi bilmiyorum da bisi sormak istiyorum bebeğim sağ tarafta tekme atıyor hep ara sıra solda erkek bebek sağ tarafta oynar diyorlar doğru mu ki
Cdem21 elmaserkc21_ onu bilmiyorum ama benim hep sol tarafımda kızım olacak kuzeniminde aynı şekilde hep sol tarafında onunda oğlu olacak bence alakası yok bana göre
Selamcanim elmaserkc21_ kızım sağ tarafta. Hurafelere inanmayın artık lütfen. Hiç birşey ile alakası yok cinsiyetin.
yigitinannesiiiii elmaserkc21_ canım alakası varmı bilmiyorum ama benim sağdaydı bebek hep ilk hareketinide sağda hissettim oğlum olucak😍
izobellaaa-_- elmaserkc21_ baştan beri solda erkek bebeğim olacak bende sol taraftaymışım kızım 😂🤦🏻♀️
merveatilgan123 @"elmaserkc21_"benimde bebeğim sürekli sağda ve kızım olcak kısmet olursa tabiki herseyin hayırlısı Allah bilir
prens_annesii oğlum hep soldaydı şimdi ikinci gebeliğim bu da hep sağ tarafta ve bu da erkek yani onunla bir ilgisi yok canım
zepbjk elmaserkc21_ Cinsiyetle her şeyi bağdaştıran eski teyzelerimizin uydurmalarını bırakalım lütfen bilim ağlıyor hüngür hüngür 😂😅 genelde her ay sırayla bi sağ bi sol yumurtalığınızdan yumurtlarsınız o ay gelen minnak yumurta ne bilsin ne taraftan geldim beni x mi y mi spermi dölleyecek.Kısacası hiç bi bağlantısı yok