Mebus Hanımlar merhaba hamileliğini öğrenmeden önce aşırı bel ağrısı veya ağır iş yaptığı zamanlarda kasık ağrısı yaşayanınız oldu mu acaba
Bussi Mebus tam regli olacağım haftaydı asiri kasik ağrısı yasamistim hani bi adet olsam geçecek gibiydi meğersem minigim gelmiş:)
Dubletombikdoner Mebus Ben iki hamileliğim de aşırı sancı ile hamile olduğumu olduğumu öğrendim. Birincisinde acile gittim ikincisi de ayni sancı Girince test yaptım🤗
Ebruliiiiiii Mebus hamileliği öğrenmeden önce sanki rahmim şişmiş her an adet olacak gibi bir ağrım vardı günüm geçince test yaptım ve minik mucizemle ilk karşılaşmamızı yaşadık 😊
Mebus Bussi sağlıcakla kucağına al 🙂 dün ağır kaldırdığım için aşırı sağ kasığım ağrıdı bugünde çok kötü belim ağrıyo sebepsizce son ilişki 17 sinde oldu henüz adetime 10 gün var acaba mı diyorum 🙂
Bussi Mebus Aminn insallah darısı isteyenin başına ınsallah, regli gecikirse 1 2 gün acaba diyebiliriss :)
Bellks Mebus yok canım 10 gün geçmişti ama bi kere daha geçmişti o yüzden normal sanmıştım hamilelik aklıma gelmemişti inşallah hayırlı haber alırsın 🤲♥️