Goktaselifnurr Adetime 10 gün var ama kan vermeye korkuyorum yine negatif çıkacak diye kasıklarımda batma ağrı var sabahları da midemde bulantı var sizce hamilemiyim böyle olan var mı idrarda da çıkmıyor
uraz_ve_annesi- Goktaselifnurr hamilelik bulantısı falan için daha çok erken bence benim bulantım 7 haftalık hamileyken falan başlamıştı bunlar stresten de olabilir zor ama aklınızdan atın ve adetinizi bekleyin en güzeli o
biranneadayi15 Goktaselifnurr adete 10 gün kala belki yumurtlama günü geçmedi bile gebelik nasıl belli olsun canım sen sabret inşallah vardır bu ay 🙏
Feridece28 Goktaselifnurr mide bulantısı hamileliğin 6. Haftasından sonra başlıyor genelde. Adet gününü bekleyip gecikmen olursa kan vermeni öneririm. Bu sefer negatifi gördükçe daha çok üzüleceksin
ednrkhrmnn_ Canım en iyi yanıt kan testinde çıkar benimde öyle oldu hafif batma ağrı gibi reglimede o kadar bi süre vardı
Mebus Goktaselifnurr meraba canım bende geçen hafta betaya da baktırdım 1.20 çıktı şuan benimde adetime 10 gün var ve çok merak ediyorum hamile miyim diye dün ağır kaldırdığım için kasığım çok ağrıdı bugünde aşırı belim ağrıyo. Öğrenirsen bizimle de paylaş bende yaptırıyım tahlil☺️
ednrkhrmnn_ Goktaselifnurr Reglime 1 hafta falan vardı 0.64 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 2 ye katlayıp 100 ün üzerinde olması lazım 187 çıktı
ednrkhrmnn_ plakayerli Hamilelik hormonu kana karıştıysa çıkar benim çıktı ve hatta erken gebelik testi yaptım silik çıktı , öğrendiğimde 3hafta 2günlüktü şuan 8+4 olduk
Goktaselifnurr uraz_ve_annesi- benim adetim hep düzensiz olduğu için adet olayına da çok güvenmiyorum
Goktaselifnurr Mebus cesaret edip kan verirsem haber veririm 😂 Bazen adete yakın da beta yükseliyor çünki
kafayatakanbirisi Goktaselifnurr ben adet olmadan 1 gun once 4.95 cikmisti. 5 den yukari pozitif sayilir. Sansima ……😂 o yuzden artii korkuyorum kan testinden💖umarim pozitifi gorursunuz hakkinizda hayirlisi☺️
Goktaselifnurr ednrkhrmnn_ rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bi sonuç alırsam hemen yazacağım