MucizemE 7+5 nci haftamdayım grip oldum burnum tıkandı baş ağrım da var doktorum kendiliğinden geçecek bebeklerin kullandığı burun spreyinden al dedi ama hiç fayda etmiyor meyva ağırlıklı besleniyorum ama fayda yok farklı ne yapa bilirim yemek de yiyemiyorum uyku da Yok burnum tıkandığı için başım ağrıdığı için
RumeysaGen MucizemE bende de aynısı oldu yoğun bir grip yaşadım yastığa başımı koyunca nefesim kesildi hep uyuyamadım beni en iyi buhar makinası rahatlattı bir tek o açtı burnumu ve rahat bir uyku çektim tavsiye ederim ☺☺ Geçmiş olsun
Nevindavsan MucizemEcanım baş ağrın için parol kullan burun tıkanıklığı içinde ben nane şekeri kullanıyorum bide deniz suyu yani aynen bebek damlası vikste kullanabilirsin
Deniz14 MucizemE baş ağrısı için eczanelerde Head stick var ben onunla çözüm buldum şiddetle öneririm🙈
Alinmavi MucizemE geceleri yatmadan kašikla pekmez icin. Bagisiklik sisteminizi kuvvetlendirir. Limonlu tavuk suyuna corba, kelle paca corbasi, bol sarimsak sogan, sirke, tarhana, ihlamur tavsiye edebilecegim seyler.
deletedmom11 WaLLa bekLicen geçicek bacım hepimz geçirdik malesef benmki bi ay sürdü gece yatarken yastığı dik tut çok faydası oluyo nefes için
Suheda Valla griptense burun tikanikligin gecer cnm.ama benim gebelgin basindan beri burnum tikaniyor.doktor bebek alerji yapıyor sana dedi ve burun spreyi kullanmasam bi gram nefes alamiyorum mecbur kullaniyorum